MicroStrategy’nin CEO’su: MicroStrategy Bitcoin Satmayacak

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para piyasalarının son 48 saatte yaşadığı düşüş sonrası yatırımcılar oldukça tedirgin bir durumda. Bu durum beraberinde yüklü miktarda Bitcoin (BTC) sahibi şirketleri de derinden etkiliyor. Bu şirketlerden birinin CEO’su olan Michael Saylor ise, MicroStrategy‘nin Bitcoin satmayacağını iddia ediyor.

MicroStrategy Bitcoin Düşse Dahi Bitcoin Satmayacak

MicroStrategy’nin kurucu ve CEO’su Michael Saylor, şirketin Bitcoin destekli kredileriyle ilgili yükümlülüklerini netleştirmek amacıyla Twitter üzerinden bir dizi açıklamada bulundu. Saylor, “MicroStrategy’nin 205 milyon dolarlık vadeli bir kredisi var ve 410 milyon doları teminat olarak tutması gerekiyor” dedi. 

Şirketinin ilk çeyrek yatırımcı sunumuna bağlantı veren Saylor, MicroStrategy’nin 129.218 Bitcoin (BTC) hazinesinin 115.109’unun (veya cari fiyatlarla 3 milyar dolardan fazlasının) serbest kaldığını kaydetti.

İlginizi çekebilir: 5.6 Milyar Dolarlık Bitcoin (BTC) Borsalara Aktarıldı

Ek olarak Saylor, şirketin bu krediyi taahhüt etmek için yeterli kripto parasının bitmesi için Bitcoin’in 3.562 dolara kadar düşmesi gerekeceğini, ancak bu noktada bile MicroStrategy’nin başka bir teminat yayınlayabileceğini söyledi. 

Bitcoin (BTC) son bir hafta içerisinde değerinin yüzde 25’ini kaybetmesine rağmen Saylor inancını sürdürüyor.

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
MicroStrategy’nin CEO’su: MicroStrategy Bitcoin Satmayacak
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!