TRON, ApeCoin, Decentraland Fiyat Analizi: 10 Mayıs

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son analizlerde Bitcoin, küresel hisse senedi endekslerinin yanında değer kaybettiğinden, son birkaç gün içinde kripto pazarında yoğun bir satış yaşandı. TRON, geçtiğimiz hafta yükseliş eğilimi gösteren birkaç kripto paradan biriydi, ancak kritik desteğin altına düştü. ApeCoin ve Decentraland, önümüzdeki saatlerde satış veya açığa satış fırsatları sunabilir.

TRON (TRX)

TRON, ApeCoin, Decentraland Fiyat Analizi: 10 Mayıs 4

Saatlik grafikte, TRX son birkaç günde yükseliş trendindeydi ancak 0.089$ direnç seviyesini geçemedi. Aynı zamanda, son üç gün, boğaların fiyatları yükseltmeye çalışmasına rağmen A/D göstergesinin düşmeye başladığını da gördü.

Bu, satıcıların piyasada güçlü olduğunun bir işaretiydi ve son birkaç gün içinde TRX, 0.0722 $ destek seviyesine geri döndü. Müthiş Osilatör de güçlü düşüş momentumu göstermek için sıfır çizgisinin oldukça altındaydı. 0,08-0,082 dolarlık alan (kırmızı kutu) muhtemelen direnç görevi görecek.

ApeCoin (APE) Analiz

analizTRON, ApeCoin, Decentraland Fiyat Analizi: 10 Mayıs 5

ApeCoin, daha önce yüksek bir seviye olan 14.5$ seviyesinin altına düştükten sonra yaklaşık %40 düştü. APE, Nisan ortasında bu aralığın dışına çıktı, ancak son birkaç gün içinde bu aralığın altına düştü.

Madeni para, grafiklerde RSI ile bir yükseliş ayrışması (beyaz) oluşturdu ve 8 dolardan sıçradı. Bununla birlikte, bunu muhtemelen düşüş eğiliminin devamına işaret etmek için gizli bir düşüş eğilimi izleyecektir. Stokastik RSI ile birlikte düşüş eğilimi gösteren böyle bir farklılık, dikkatli risk yönetimi ile kısa pozisyona girmek için kullanılabilir.

Olumsuz tarafı, 7 $, Fibonacci uzantı seviyelerine dayalı teknik bir hedeftir.

Decentraland (MANA) Analiz

analizTRON, ApeCoin, Decentraland Fiyat Analizi: 10 Mayıs 6

1.25-1.4$, MANA için uzun vadeli bir talep alanı ve son birkaç gün içinde bu alan oldukça kararlı bir şekilde kırıldı. OBV, geçen hafta satıcıların gücüne işaret etmek için düşüş eğiliminde.

Basın zamanında, hem OBV hem de RSI tırmanıyordu. Bu muhtemelen eğilimin tersine çevrilmesi değil, daha ziyade 1,1-1,15$’a doğru bir rahatlama rallisiydi. Gizli bir düşüş sapması, yani RSI’da daha yüksek ancak fiyat tablosunda daha düşük bir yüksek, saatlik grafikte dikkat edilmesi gereken bir şeydir. Böyle bir gelişme, MANA’nın sıçramasının tersine dönmesine neden olabilir.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
3

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
TRON, ApeCoin, Decentraland Fiyat Analizi: 10 Mayıs
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!