El Salvador Dipten Aldığı Bitcoin’ler ile 11 Saatte 1 Milyon Dolar Kazandı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para piyasaları son dönemde oldukça hareketlenmiş durumda. Özellikle Bitcoin’de (BTC) yaşanan düşüş, diğer altcoin’leri de etiklediği için kripto para piyasası yüzde 5 düşerek 1.47 dolara kadar gerilemiş durumda. Bu düşüşten faydalanarak 30.744 dolardan 500 Bitcoin (BTC) alan El Salvador ise şimdiden kâra geçmiş durumda.

El Salvador 11 Saatte 1 Milyon Dolar Kazandı

El Salvador Bitcoin’i resmi ihale olarak kabul ettiğinden bu yana önemli düşüşlerde Bitcoin (BTC) alarak hazinesine depolamaya devam ediyor. Son olarak ülkenin hazinesine 500 Bitcoin daha katan El Salvador Başkanı Nayib Bukele, 11 saatte 1 milyon dolar kazandığını paylaştı. Ancak Bukele, başarılı bir anlaşma hakkında övünürken, kullanıcılar başkana ortalama Bitcoin girişinin yaklaşık 45.000 dolar olduğu için ülkenin yaklaşık 20 milyon dolar düştüğünü hatırlatmak zorunda kaldı.

Öyle ki ülke, Bitcoin’in yaklaşık 50.000 dolardan işlem gördüğü Eylül ayında Bitcoin satın alımlarına başlamıştı.

İlginizi çekebilir: Bitcoin ATM’lerinin Sayısı Artmaya Devam Ediyor

Son olarak haberimizin yazımı itibarıyla Bitcoin’in (BTC) 31.995 dolardan işlem gördüğünü belirtelim. Güncel fiyat ise şu şekilde:

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
El Salvador Dipten Aldığı Bitcoin’ler ile 11 Saatte 1 Milyon Dolar Kazandı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!