Terra, Monero, SAND Fiyat Analizi: 09 Mayıs

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Daha geniş piyasa, basın zamanında küresel piyasa değerinde yaklaşık %4 24 saatlik bir düşüş yaşadı. Sonuç olarak, Terra, Monero ve SAND’ın 4 saatlik RSI’si düşüş eğilimi sergilemek üzere daldı. Boğaların şimdi yüksek hacimlerde tutarlı satışları durdururken acil durumlarını sürdürmeleri gerekiyordu.

Terra (LUNA) Analiz

Terra, Monero, SAND Fiyat Analizi: 09 Mayıs 4

101 dolarlık direnç Aralık rallisinde büyük bir engel oluşturduğundan, LUNA’nın durgunluk aşaması başladı. Fiyat, birkaç hafta boyunca uzun vadeli %61.8 Fibonacci desteği etrafında sıçramaya devam ettikten sonra, alıcılar sonunda kayıp ivmelerini buldular. 

Sonuç olarak, LUNA (22 Şubat’tan itibaren) %144’ün üzerinde bir büyüme gördü ve 5 Nisan’daki ATH’sine kadar ralli yaptı. LUNA %23.6, %38.2 ve %50 Fibonacci desteğini kaybederken, satıcılar geçen ay hızlı bir düzeltme yaptı.

Satıcıların son trendin sorumluluğunu üstlenmesinin ardından RSI  aşırı satım bölgesinde yükseldi . Ayrıca, fiyatla olan yükseliş farklılığı nedeniyle, kısa vadeli bir canlanma makul görünüyordu. -DI  nihayet güneye  bakarken, bu önümüzdeki seanslarda satış baskısını hafifletebilir. 

Monero (XMR) Analiz

analizTerra, Monero, SAND Fiyat Analizi: 09 Mayıs 5

XMR’nin son boğa koşusu, 283 dolarlık bölgedeki sekiz aylık tavandan beklenen bir u dönüşü aldı. Daha sonra fiyat, 199 $-baz seviyesindeki çok-aylı en düşük seviyelerine ulaşmak için koştu.

Bir önceki boğa koşusu, XMR’nin 24 Şubat’ta yıllık en düşük seviyelerine düşmesinden sonra başladı. 283 dolarlık işaret boğa gücünü kontrol ederken, satıcılar  alt’ı çoğunlukla Bollinger Bantlarının  temel çizgisinin (yeşil) altında tuttu .

RSI, son satışlardan sonra dengenin altına düştü. Bundan sonra, 40-45 aralığı, önümüzdeki günlerde bir toparlanmayı perçinlemek için çok önemli olacaktır. Ancak alt’ın  ADX’i  (kırmızı) oldukça zayıf bir yön eğilimi sergiledi.

The Sandbox (SAND) Analiz

analizTerra, Monero, SAND Fiyat Analizi: 09 Mayıs 6

%38,2 Fibonacci direnci satın alma rallisini çürüttükten sonra, satıcılar fiyatı 1,9 $ tabanına indirerek trendi kendi lehlerine yönlendirdi. Bu yörünge, alıcının trend çizgisi direncini (beyaz) devirme yeteneğini etkiledi.

Altcoin, 4 saatlik zaman diliminde düşüş bayrağına tanık olurken, beklenen aşağı kayma SAND’ı 20 EMA (kırmızı) ve 50 EMA’nın (camgöbeği) altında tuttu. Sonuç olarak, SAND son dört günde yaklaşık %22,9 düştü. Şimdi 1,9-2 $ bölgesinde sıkıştırmaya girdi. Şimdi, 20 EMA, yakın vadede olası canlanma mitinglerini engellemeye çalışacak.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
4

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Terra, Monero, SAND Fiyat Analizi: 09 Mayıs
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!