Monero, Zilliqa, XRP Fiyat Analizi: 07 Mayıs

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yazı ilk olarak Kripto Para Piyasa sayfasında yayınlanmıştır.

Bitcoin, 35.8 bin ila 36.2 bin dolarlık bölgede sabitlendi ve hafta sonunun önemli bir bölümünü bu alanda geçirebilir. Monero ve Zilliqa, talep alanlarını bir kez daha test edecek gibi görünüyor. XRP, daha kısa zaman dilimlerinde daha tarafsız bir görünüme sahipti.

Monero (XMR) Analiz

Monero, Zilliqa, XRP Fiyat Analizi: 07 Mayıs 4

XMR, grafiklerde düşüş eğilimi gösteriyor. Şimdi iki kez 196 $ seviyesinden sıçradı, ancak ikinci sıçrama ilkinden daha sığdı. Bu, ayıların piyasada güçlü bir tutuşa sahip olduğunu gösterdi.

210$ ve 200$ seviyelerinin fiyat için destek görevi görmesi muhtemel. RSI nötr 50 çizgisinin üzerine çıksa da, yükseliş yönündeki trendin tersine dönmesi olası değildi. OBV geçen hafta yatay seyretti.

XMR 227 $ seviyesini kırıp destek olarak yeniden test edene kadar, XMR satın almak riskli bir teklif olacaktır.

Zilliqa (ZIL) Analiz

AnalizMonero, Zilliqa, XRP Fiyat Analizi: 07 Mayıs 5

Boğa tuzağı birkaç gün önce ZIL ile güçlüydü ve 0.086 dolarlık desteğin herhangi bir alıcısı oldukça hızlı bir şekilde zararla kapanmış olmalı. Böyle bir oynaklık göz önünde bulundurulduğunda, yakın gelecekte ZIL ticareti yapmak göz korkutucu bir görev olmaya devam ediyor.

Fiyat 0.086$’a yükselmeye çalıştı ancak son saatlerde uzun üst fitil, satıcıların güçlü kalması anlamına geliyordu. Müthiş Osilatör de sıfır çizgisini geçemedi, A/D göstergesi aradaki kötü artış dışında düşüş trendindeydi.

0,074 dolarlık alanın tekrar ziyaret edilmesi muhtemel, ancak boğaların başka bir sıçramayı zorlayıp sağlayamayacağı belirsizdi.

XRP Analiz

AnalizMonero, Zilliqa, XRP Fiyat Analizi: 07 Mayıs 6

XRP, boğaları tuzağa düşürmek için hızla tersine çevrilen 0,64 doları aşan bir artışla 0,58 ila 0,63 dolar arasında bir aralık oluşturuyor gibi görünüyordu. MACD, düşüş momentumunun baskın olduğunu göstermek için sıfır çizgisinin altındaydı, ancak CMF -0.05’in üzerine çıktı. Bu, piyasadan çıkan güçlü sermaye akışının artık o kadar güçlü olmadığını gösterdi.

0,58 dolar seviyesi, kafa derisi uzun pozisyonuna girmek için kullanılabilir, ancak dikkatli olunması tavsiye edilir. Bitcoin, 35,7 bin dolarlık desteğin üzerinde gezindi ve hafta sonu boyunca güçlü bir oynaklık görülebilir.

Monero, Zilliqa, XRP Fiyat Analizi: 07 Mayıs
Zilliqa: %42 Gün içi Rallisinden Baş Döndürücü Hacimlere!
Bitcoin: Fiyatlar 35 Bin Aralığına Düştükçe BTC HODL’ları Nasıl Uyum Sağlıyor!
Solana, İlk 10 Arasında En Büyük Günlük Kaybı Görüyor, Ancak Burada Umut İçin Bir Neden Var!
THORChain: RUNE’nin 10$ İşaretine Ulaşma Şansını Değerlendirmek

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Daha fazla okumak için Monero, Zilliqa, XRP Fiyat Analizi: 07 Mayıs ziyaret edebilirsiniz.

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Monero, Zilliqa, XRP Fiyat Analizi: 07 Mayıs
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!