RUNE, Axie Infinity, The Graph Fiyat Analizi: 04 Mayıs

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yazı ilk olarak Kripto Para Piyasa sayfasında yayınlanmıştır.

Analizlere bakıldığında 4 saatlik 50 EMA’sının kısıtlamalarını kırmak için sürekli çabasında olan Bitcoin, daha geniş bir hissiyat geliştirmekte başarısız olurken inişli çıkışlı bir yolculuk yapıyor.

Sonuç olarak, RUNE, Axie Infinity ve The Graph, boğa momentumunu sürdürülebilir bir şekilde yükseltmek için mücadele ederken durgun eğilimler göstermeye devam etti. 1 Mayıs’ta birkaç ayın en düşük seviyelerine düştükten sonra, bu altcoinler zeminlerini buldu, peki önümüzde ne var?

RUNE Analiz

RUNE, Axie Infinity, The Graph Fiyat Analizi: 04 Mayıs 4

RUNE, Şubat ayının sonundaki en düşük seviyelerinden yükseldikten sonra kuzey yönünde toparlandı. Trend çizgisi direnci (önceki destek) (beyaz, kesikli) alt’ın büyümesini destekledi, ancak son zamanlardaki aşağı kanal (sarı) devalüasyonun ardından zeminini korumak için mücadele etti.

Kar elde etme aşaması başlarken, RUNE’nin düşüşü 1 Mayıs’ta yedi haftanın en düşük seviyesine doğru %41’in üzerinde bir geri çekilme kaydetti. 20 EMA (kırmızı) son rallileri reddetmeye devam ederken, mevcut modelin üzerinde bir kapanış, 50 EMA’nın yeniden testi  için kapıları açabilir.

RSI’nin 35 seviyesinden yükselişi, orta çizgisine meydan okumak için güçlü bir temel oluşturdu. Alıcılar daha yüksek fiyatları zorlamak için daha fazla güç toplamadıkça, dengeyi bozmak meşakkatli bir iş olmaya devam edecektir.

Axie Infinity (AXS) Analiz

AnalizRUNE, Axie Infinity, The Graph Fiyat Analizi: 04 Mayıs 5

Geçen yılki ATH’sinden bu yana AXS, tutarlı düşük tepeler ve dipler oluşturdu. Düşen bir kama ve birden fazla alçalan kanal, bu rotayı 4 saatlik zaman diliminde haritalandırdı. Son zamanlardaki %64.95’lik düşüş (2 Nisan’dan itibaren) AXS’yi 18 Nisan’da 26.495$’a kadar çekti.

Satışları ikiye katlama çabalarında, satıcılar üç aylık trend çizgisi desteğini dirence (beyaz, kesikli) çevirmeyi başardılar. 28.9 dolarlık taban şimdi uzun süreli bir düşüşü sürdürmek ve önlemek için hayati önem taşıyor.

RSI okuması tek taraflı satış hakimiyetini yansıttı. 26-30 RSI destek aralığı, önümüzdeki zamanlarda kısa vadeli bir canlanma sağlayabilir. Ayrıca,  OBV  fiyatla yükseliş eğilimini teyit ederken daha yüksek zirveler gördü.

The Graph (GRT) Analiz

AnalizRUNE, Axie Infinity, The Graph Fiyat Analizi: 04 Mayıs 6

0,5 dolarlık dirençten düştükten sonra GRT, grafiğinde birden fazla düşüşe tanık oldu. Son kan banyosu GRT’yi 0.39 $ işaretinin altına düşürürken, 0.33 $’lık bir yaka ile çift tepe oluşturur. Bu satış çılgınlığı altcoini %47,11 oranında azalttı ve 0,29 $ taban çizgisine getirdi.

Bu arada boğalar, 1 Mayıs’ta 15 ayın en düşük seviyesinden yukarı yönlü bir toparlanmayı destekleyerek yanıt verdi. Böylece 4 saatlik zaman diliminde düşüş bayrağı ve direği oluşuyor.

RSI, 50 işaretini fethetmek için mücadele ederken hafif bir satış avantajı göstermeye devam etti. Yine de CMF, alıcıların lehineyken sıfır çizgisinin üzerinde bir yer bulmayı başardı.

RUNE, Axie Infinity, The Graph Fiyat Analizi: 04 Mayıs
Cardano Balinaları 5 Haftada 200 Milyon Daha Fazla ADA Satın Aldı!
VeChain, Flow, Waves Fiyat Analizi: 03 Mayıs
Algorand, FIFA’nın Resmi Blockchain Platformu Olduktan Sonra %25 Patladı!
GMT, PancakeSwap, XRP Fiyat Analizi: 03 Mayıs

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Daha fazla okumak için RUNE, Axie Infinity, The Graph Fiyat Analizi: 04 Mayıs ziyaret edebilirsiniz.

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
RUNE, Axie Infinity, The Graph Fiyat Analizi: 04 Mayıs
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!