ETH Fiyat Analizi: Ethereum 5 Haftanın En Düşük Seviyesinde, İşte İzlenmesi Gereken Kritik Seviye

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yazı ilk olarak Kripto Para Piyasa sayfasında yayınlanmıştır.

Kripto piyasası, küresel piyasalara uygun olarak keskin düzeltmesine devam ediyor. Ethereum geçen hafta değerinin yaklaşık %10’unu kaybetti ve haftanın ilk gününe kırmızı ile başladı. Bugün erken saatlerde ETH, beş haftanın en düşük seviyesi olan 18 Mart’tan bu yana en düşük seviyesini kaydetti.

Ethereum Günlük Grafik

Günlük zaman diliminde, son iki haftadır ETH’yi destekleyen günlük MA100 (mavi olarak işaretlenmiştir) sonunda bozuldu.

Fiyat şu anda günlük zaman dilimindeki ilk kritik destek seviyesi olan 2800$’da yatay desteğin üstünde. Öte yandan, alıcı alıcılar geri çekilmeye devam ediyor (kırmızı ile işaretlenmiş).

Boğalar desteği 2800 dolarda savunabilseydi, Ethereum hala yükseliş yolunda birçok önemli seviyeyi kırmak zorunda kalacaktı, destek şimdi direnç seviyelerine dönüştü. Ayı tarafında, ayılar piyasayı kontrol etmeye devam ederse, 2500 dolarlık destek yeniden test edilebilir.

Genel olarak, satıcılar piyasanın kontrolünü elinde tutuyor gibi görünüyor ve grafikte herhangi bir yükseliş işareti yok. Alıcıların piyasaya ne zaman döneceğini bekleyip görmeliyiz.

Hareketli ortalamalar:

MA20: 3.058 $

MA50: 3021 $

MA100: 2914 $

MA200: 3476 $

Ethereum 4 Saatlik Grafik

4 saatlik zaman diliminde, eğilim tamamen düşüş eğiliminde görünüyor. Boğaların geçen hafta tutamadığı 0,618’deki Fib Geri Çekilme seviyesi artık kayıp. Bu zaman dilimindeki en önemli LTF destek seviyesi, 2700 dolar olan Fib 0.786’dır.

Ethereum

Zincir Analizi: Açık İlgi

Açık Pozisyon, hem uzun hem de kısa pozisyonlar dahil olmak üzere türev borsalardaki açık pozisyonların sayısı olarak tanımlanır.
Açık Pozisyon (OI) arttıkça, türev piyasalara daha fazla likidite, oynaklık ve ilgi geliyor. Açık Pozisyon (OI) azaldıkça, traderlar vadeli işlem pozisyonlarını kapatıyorlar.
Bu da ani fiyat hareketlerinden kaynaklanan uzun/kısa-sıkışma veya tam tersi ihtimali tetikleyebilir.

Aşağıdaki grafikte gösterildiği gibi, son aylarda görülmemiş ve kısa vadede önemli oynaklığa neden olması muhtemel olan fiyat düşüşüne rağmen Açık faiz arttı.

Ethereum

ETH Fiyat Analizi: Ethereum 5 Haftanın En Düşük Seviyesinde, İşte İzlenmesi Gereken Kritik Seviye
XRP, Shiba Inu, Tezos Fiyat Analizi: 25 Nisan
ALGO’nun Mevcut Fiyat Aralığında Uzun Vadeli Harika Bir Seçim Olmasının Nedeni!
Bitcoin 40 Günün En Düşük Seviyelerine Düşerken Kripto Piyasaları 80 Milyar Dolar Kaybetti!
Bitcoin Temel Destek Alanını Kaybetmek Üzere, 37 Bin Dolar mı Geliyor?

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Daha fazla okumak için ETH Fiyat Analizi: Ethereum 5 Haftanın En Düşük Seviyesinde, İşte İzlenmesi Gereken Kritik Seviye ziyaret edebilirsiniz.

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
ETH Fiyat Analizi: Ethereum 5 Haftanın En Düşük Seviyesinde, İşte İzlenmesi Gereken Kritik Seviye
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!