Balinalar, Popüler Meme Token Shiba Inu’ya Yöneldi!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Balinalar, popüler meme token Shiba Inu’ya yöneldi, Kripto piyasasının düşüşleri, piyasayı sallarken balinalara yardım ediyor. Bu düşük seviyelerde, balinalar inandıkları kripto para birimlerini stoklamaya devam ediyor. Bu sadece altcoinin arzını artırmak ve fiyatını etkilemekle kalmıyor, aynı zamanda altcoinin uzun vadeli güvenini de artırıyor. Piyasadaki düşüşün ardından balinalar, odaklarını ünlü bir meme tokeni (SHIB) olan Shiba Inu’ya kaydırmış görünüyor.

Balinaların Stokları

Doge katili olarak da bilinen Shiba Inu, zincir üzerindeki verilere göre Ethereum (ETH) balinaları tarafından istifleniyor. Bir balina hareketi gözlemcisi (MATIC) olan WhaleStats’a göre, ilk 500 Ethereum cüzdanındaki SHIB işlemlerinin miktarı, ETH katman-2 ölçeklendirme çözümü Polygon‘u geride bıraktı. WhaleStats’a göre, en iyi 5.000 Ethereum cüzdanı SHIB tokenlerinde toplam 1,46 milyar dolar tutuyor. Ek olarak, en iyi 100 ETH balinasına bakarken WhaleStats, SHIB’nin en popüler altcoin olduğunu iddia ediyor.

Balinalar, Popüler Meme Token Shiba Inu’Ya Yöneldi!

FTX Token (FTT), BEST, MATIC, OKB ve MANA, balinaların biriktirdiği tokenler arasındadır. FTT ise gruptan ayrılıyor ve balinalar arasında en popüler ikinci altcoin olarak SHIB’yi geride bırakıyor. MATIC, SHIB tarafından gölgede kalmasına rağmen hala balinaların favori kripto para birimleri listesinde yer alıyor.

SHIB’in Fiyatına Etkisi

SHIB, özellikle Robinhood halka arzından sonra, uzun bir süre düşüş ve yükselişten sonra, ancak kilit direnç alanlarında konsolide olmadan  önemli bir tırmanış gerçekleştirdi. SHIB bu aşamada %20 fiyat artışı elde etmiş ancak bunun üzerinde fiyat istikrarını sağlayamamıştır. Uzun süredir Volatilitesi olan SHIB, son 2-3 gündür düşüş trendindeydi  ancak bugün yükselişe geçmiş görünüyor.

SHIB’in Fiyatına EtkisiShib’in Fiyatına Etkisi

SHIB, yazı yazılırken son 24 saatte yüzde 0,5 artışla yaklaşık 0.00002425 dolardan işlem görüyordu. Ayrıca, önceki istatistiklere dayanarak, SHIB’nin 12 Nisan’da 0,00003 dolara ulaşabileceği görülüyor.Üstelik SHIB, sırasıyla %6 ve %1’lik haftalık ve aylık düşüş trendlerini kırmış görünmüyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  Twitter, Telegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Haber Kaynağı coinnewstr.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Balinalar, Popüler Meme Token Shiba Inu’ya Yöneldi!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!