DOGE’nin ‘İnternetin Gelecekteki Para Birimi’ Olma İhtimalini Değerlendirmek!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yazı ilk olarak Kripto Para Piyasa sayfasında yayınlanmıştır.

Dogecoin’in fiyat hareketi, fiyat tablosunda etkileyici görünmeyebilir. Bununla birlikte, savunucularının çoğu hala mem madeni paraya büyük bir inanca sahip. Böyle bir kişi, Robinhood’un CEO’su ve kurucu ortağı Vlad Tenev’dir.

Dogecoin

Teknoloji CEO’su 14 Nisan’da 12 tweet’lik bir ileti dizisinde Dogecoin’in gerçekten internetin gelecekteki para birimi olabileceğini belirtti. Bununla birlikte, ilgili soru devam ediyor: DOGE, zincir ve fiyat çizelgelerinde belirgin olanın ışığında bu kehaneti gerçekleştirebilecek mi?

Tenev, kripto para biriminin geleceğine düşük işlem ücretlerinin damgasını vurduğunu belirtirken, DOGE işlem ücretlerinin zaten çok düşük olduğunu savundu. Böylece, diğer kripto para birimlerine göre bir avantaj sağlıyor.

“Geçen Kasım’ın 1.14.5 güncellemesi itibariyle, tipik işlem ücretleri, büyük kart ağlarının aldığı %1-3 ağ ücretlerine kıyasla 0,003 ABD doları olmuştur.”

Tenev’e göre DOGE, verimini en az 10000x artırabilecekse, internetin gelecekteki para birimi olmaya hazır, bu da mem jetonunun blok boyutu sınırını artırarak elde edilebilecek bir başarı.

CEO’nun görüşlerine rağmen, fiyat çizelgeleri analizine ve zincirleme analize bir bakış, kripto paranın davranışına dair bazı önemli işaretler sağladı.

Bu basının yayınlandığı tarihte, madeni paranın fiyatı, 8 Mayıs 2021’de madeni para tarafından kaydedilen 0,731578 $’lık ATH’den %80’lik bir düşüşü ve son 24 saatte %4,21’lik bir artışı temsil eden 0,1449 $ seviyesinde kaldı.

Madeni paranın 4 aylık bir süre boyunca Para Akışı Endeksi’nin (MFI) dikkate alınması, aşırı satım bölgesine ve çevresindeki 50 nötr seviyeye veya bölgeye doğru sabit bir ayı çekişini ortaya çıkardı. İncelenen dönemde, madeni para aşırı alım 80 bölgesine yaklaştı, ancak boğalar asla başaramadı.

74 bölgeye sadece üç kez dokundu; yani 3 Ocak, 4 Şubat ve 28 Mart’ta. Madeni para bu noktalara ulaştığında, bunu bir düşüş trendi izledi. Bu basının yayınlandığı tarihte, meme madeni para için MFI tarafsız bölgede 50.73’te duruyordu.

Yukarıdaki bu pozisyon, aynı pencere döneminde RSI’nin hareketleriyle de doğrulandı. Bu zaman çerçevesi içinde, boğalar parayı sadece 5 Nisan’da 76.33 aşırı alım pozisyonuna itebildi ve bu pozisyon tekrar test edemedi. Madeni para 10 Ocak’ta ayılar parayı aşırı satım pozisyonu olan 30’un altına ittiğinde önemli bir düşüş hareketi kaydetti. Bu haberin yayınlandığı tarihte RSI 53.61 seviyesindeydi.

DOGE’nin ‘İnternetin Gelecekteki Para Birimi’ Olma İhtimalini Değerlendirmek! 2

22,76 milyar dolardan 19,30 milyar dolara pencere döneminde piyasa değerinde %15’lik bir düşüşün kaydedildiğini belirtmek önemlidir. Ticaret hacmi, yılın başında 371,33$’dan bu basının yayınlandığı tarihte 1,01 milyar$’a önemli bir büyüme kaydettiği için ters bir yön aldı.

DOGE’nin ‘İnternetin Gelecekteki Para Birimi’ Olma İhtimalini Değerlendirmek!
PancakeSwap, WAVES, IOTA Fiyat Analizi: 20 Nisan
Ethereum Balinaları Neden SHIB Satın Almaya Başladı? 
AVAX, Polkadot, NEAR Protocol Fiyat Analizi: 20 Nisan
Shiba Inu Fiyat Analizi: SHIB Konsolidasyon Aralığında Çıkış Yapamadı!

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Daha fazla okumak için DOGE’nin ‘İnternetin Gelecekteki Para Birimi’ Olma İhtimalini Değerlendirmek! ziyaret edebilirsiniz.

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
DOGE’nin ‘İnternetin Gelecekteki Para Birimi’ Olma İhtimalini Değerlendirmek!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!