Kripto Para Borsası CoinDCX, 2.15 Milyar Dolar Değerlemeye Ulaştı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hindistan merkezli kripto para borsası CoinDCX, 135 milyon dolar yatırım alarak 2.15 milyar dolarlık değerlemeye ulaştı.

CoinDCX’in kurucu ortağı ve CEO’su Sumit Gupta resmi Twitter hesabı üzerinden 19 Nisan tarihinde paylaştığı bir gönderide, D serisi finansman turunda 135 milyon dolardan fazla para topladıklarını belirtti.

Gupta yaptığı açıklamada:

Finansman turu, Kingsway, Draper Dragon, Republic ve Kindred gibi önde gelen yatırımcıların katılımıyla Pantera Capital ve Steadview Capital Management tarafından yönetildi.

dedi.

Finansman turuna B Capital Group, Coinbase, Polychain ve Cadenza gibi halihazırda yatırımları bulunan şirketlerin de katıldığı belirtiliyor.

Ayrıca CoinDCX medya ilişkileri direktörü Rasika Joshi, 2021 yılının ağustos ayında düzenlenen C serisi finansman turunun ardından 1.1 milyar dolardan 2.15 milyar dolara çıktıklarını belirtti. Ağustos ayında 1.1 milyar dolara ulaşarak ülkedeki tek “unicorn” statüsüne ulaşmış kripto para borsası olmuşlardı.

Şu anda 400 çalışanları olduğunu belirten Joshi, yıl sonuna kadar 1000 çalışan sayısına ulaşacaklarını söyledi.

 

Kripto Para Borsası CoinDCX, 2.15 Milyar Dolar Değerlemeye Ulaştı isimli makale Akın Akalın tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Kripto Para Borsası CoinDCX, 2.15 Milyar Dolar Değerlemeye Ulaştı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!