Ethereum, 3 Bin Dolarlık Kritik Destekle Karşı Karşıya: Devasa Hareket mi Geliyor?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yazı ilk olarak Kripto Para Piyasa sayfasında yayınlanmıştır.

Neredeyse sıfır hamlenin ardından, Ethereum geçen hafta boyunca düşük volatilite döneminden geçiyor. Fiyat, 3.000 dolarlık kritik desteğin ortasında ve boğalar şimdiye kadar bunu başarıyla savundu.

Teknik Analiz

Günlük Grafik

Günlük zaman diliminde boğalar fiyatı desteğin üzerinde 3.000 dolarda tuttu. Bu alandaki alıcı alıcılar biraz daha güç kazandı ve hacim deltası arttı.

Son birkaç aya baktığımızda, düşüş ve yüksek fiyat dalgalanmaları arasında birikim aşamasının (mavi dikdörtgen) Mart ortasında sona erdiğini görüyoruz.

Bunun hemen ardından Ethereum, fiyat düzeltmesine yol açan bir dağıtım aşamasına (sarı dikdörtgen) girdi. ETH’nin 2800-3000 $ arasındaki desteğin üzerinde kalması durumunda ayıların gücünün biraz azaldığını düşünürsek, orta vadede 4000 $’a doğru başka bir bacak görebiliriz.

Hareketli ortalamalar

MA20: 3.238 $

MA50: 2987 $ (ETH bunun üzerinde)

MA100: 2934 $ (ETH bunun üzerinde)

MA200: 3493 $

Ethereum 4 Saatlik Grafik

4 saatlik zaman diliminde Ethereum, direncin altında 3150 dolardan işlem görüyor ve bu, 14 Mart’taki ilk kırılma girişiminde başarısız oldu.

Öte yandan, Ichimoku bulutu bu alanda hatırı sayılır bir kalınlığa sahiptir. Yatay dirençle kesişmesi, boğaların bu alanı kırmada zorluk çekmesine neden oldu. ETH bu alanı kırabilirse, 3300 dolarlık yatay direnç muhtemelen hızlı bir şekilde yeniden test edilecektir. Aksi takdirde 3000$ ve 2800$ seviyelerindeki destekler fiyatı desteklemesi beklenebilecek seviyelerdedir.

Ethereum

Zincir üzerinde: Değişim Girişi (Top10) – Tüm Değişimler (SMA 14)

Bu, borsaya giren ilk 10 işlemin toplam jeton miktarıdır. Yüksek bir değer, bir kerede çok para yatıran yatırımcıların arttığını gösterir. Bu, daha yüksek satış baskısı ve gelecekteki bir fiyat düşüşü anlamına gelebilir.

Balinalar veya büyük miktarlarda ETH yatıranlar hala çok aktif. Tabii bu aktivite seviyesi daha önce gördüğümüz gibi değil. Bununla birlikte, daha fazla ETH girişi muhtemelen türev piyasasında satış baskısına veya dalgalanmaların artmasına neden olacaktır.

Ethereum

Ethereum, 3 Bin Dolarlık Kritik Destekle Karşı Karşıya: Devasa Hareket mi Geliyor?
Kripto Analisti, Terra için Kesin Düzeltme Öngörüyor, Ethereum ve Avalanche için Güncel Tahminler!
Bitcoin: BTC’nin Temelleri Üzerinde ‘Spekülasyon Yapmak’ İçin Bir Durum Var mı?
Shiba Inu, Ethereum Classic, ApeCoin Fiyat Analizi: 17 Nisan
Cardano Bir Sonraki Büyük Hareketini Hacim Düşüşü Olarak Görüyor: ADA Fiyat Analizi

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Daha fazla okumak için Ethereum, 3 Bin Dolarlık Kritik Destekle Karşı Karşıya: Devasa Hareket mi Geliyor? ziyaret edebilirsiniz.

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ethereum, 3 Bin Dolarlık Kritik Destekle Karşı Karşıya: Devasa Hareket mi Geliyor?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!