LUNA, Birden Fazla Desteğe Rağmen Neden Zor Bir Zaman Geçiriyor?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çeşitli nedenlerle, Terra (LUNA) son birkaç haftadır manşetlerde baskın bir çıkış yaptı.

UST rezervleri için AVAX ile birlikte Bitcoin stokluyor ve Do Kwon’un 10 milyar dolarlık bir Bitcoin hazinesi yaratma açıklaması, bunun gibi haberler boğaların fiyatları istikrarlı bir şekilde yükseltmesini sağladı.

Sonuç olarak, geçen hafta LUNA zirve yaptı ve 120 doları aşmaktan sadece 50 sent uzakta olan 119,5 dolarla tüm zamanların en yüksek seviyesini işaret etti. Madeni paranın önümüzdeki birkaç gün içinde bunu yapması bekleniyordu, ancak bunun gerçekleşmesi başarısız oldu.

Bunun yerine LUNA…

Sonunda tepeden yuvarlandı ve sadece bir hafta sonra durdu, değerinin %31’ini kaybetti.

Ve şimdi muhtemelen daha da düşmeye çalışıyor. Şubat ayının başından beri gücünü kaybetmeyen ADX, göstergeleri değiştiriyor ve muhtemelen aktif düşüş trendine güç sağlayacak.

LUNA, Birden Fazla Desteğe Rağmen Neden Zor Bir Zaman Geçiriyor? 4

Geçmişte, gösterge, yükselirken bir yükseliş trendini ve düşerken bir düşüş trendini desteklemek için sinyalleri değiştirdi, bu da bu sefer tersine çevrilebilir.

Halihazırda 84 dolardan işlem gören başka bir düşüş, altcoin’in Mart ayı boyunca gözlemlenen tüm artışları geçersiz kılmasına neden olacak.

Genellikle, daha geniş piyasa ipuçları, LUNA’nın ileriye gitmek zorunda kalabileceği toparlanmalarda destekleyicidir. Altcoin, Bitcoin ile daha düşük bir 0,55 korelasyonu paylaşıyor; bu, madeni paranın piyasanın önümüzdeki günlerde gözlemleyeceği düşüşten o kadar ciddi şekilde etkilenmeyebileceği anlamına geliyor.

Bunun nedeni, yatırımcıların bu noktada oldukça şüpheci olmalarıdır. Duyguları, Ekim 2021’den bu yana şu anda olduğu kadar olumsuz olmadı.

lunaLUNA, Birden Fazla Desteğe Rağmen Neden Zor Bir Zaman Geçiriyor? 5

Ve herhangi bir dış ekosistem merkezli gelişme haberi bile, bugünden beri altcoin’e yardımcı olmuyor, ABD kripto borsası Binance kolunun TerraUSD’yi (UST) listelediği ve mevduatları etkinleştirdiği açıklandı, ancak yine de fiyat üzerinde hiçbir etkisi olmadı.

Artan panik, Terra’nın bir hafta içinde kilitlenmiş toplam değerde 5 milyar doların üzerinde kayıp yaşadığı DeFi pazarını da vurdu.

lunaLUNA, Birden Fazla Desteğe Rağmen Neden Zor Bir Zaman Geçiriyor? 6

Basitçe söylemek gerekirse, bu hafta meydana gelen olaylar piyasa üzerinde biraz daha uzun süreli bir etkiye sahip olacak ve yatırımcılar için şu an için en iyi karar HODL’a gitmek ve piyasayı daha fazla sürpriz için izlemek olacaktır.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
5

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
LUNA, Birden Fazla Desteğe Rağmen Neden Zor Bir Zaman Geçiriyor?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!