Bitcoin 40 Bin Doları Geri Aldı: Bitcoin Cash %13 Arttı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin Cash, %13’lük bir artışla piyasa genelindeki kurtarma girişimlerine öncülük ediyor. Bitcoin 41.000 doların üzerinde duruyor.

Art arda birkaç gün süren fiyat düşüşlerinin ardından, BTC yörüngesini tersine çevirdi ve birkaç bin dolar ekledi. Çoğu altcoin de biraz yeşil renktedir. Bitcoin Cash, büyük bir çift haneli fiyat artışıyla başı çekiyor.

Bitcoin, 41 bin Dolara Dokundu

Geçen haftanın birincil kripto para birimi için o kadar da iyi gitmediğini söylemek güvenli. Ayın başında 47.000 $’dan birkaç dalgalanma aldı, ancak bu seviyeyi kararlı bir şekilde geri alamamak sorun anlamına geliyordu.

Ayılar piyasanın kontrolünü ele geçirdi ve BTC’yi güneye itti. Böylece varlık, 43.000 $’a düşmeden önce 45.000 $’a düştü. Bitcoin yaklaşık bir ay içinde ilk kez 40.000 doların altına düştüğü için manzara son birkaç gün içinde daha da kötüleşti.

Dün oldukça sakin bir ticaret günüydü, BTC çoğu için 40.000 dolar civarında el değiştirdi. Ancak boğalar varlıklarını hatırlattı ve saatler önce Bitcoin’i kuzeye sürdü. Sonuç olarak, Bitcoin mevcut seviyesine yükseldi – 41.000 doların biraz üzerinde.

Bununla birlikte, haftalık %5’ten fazla düşüş, BTC’nin piyasa değerinin hala 800 milyar doların çok altında olduğu anlamına geliyor.

Bitcoin 40 Bin Doları Geri Aldı: Bitcoin Cash %13 Arttı! 3

BCH, Altcoin Kurtarmasına Öncülük Ediyor

Alternatif paralar son zamanlarda benzer düzeltmelerden geçti. Ancak şimdi, piyasanın çoğu ilk toparlanma belirtilerini gösteriyor.

Ethereum, iki gün önce haftalar içinde ilk kez 3.000 doların altına düştü, ancak bu noktada iyi tepki verdi ve şimdi 3.100 doların üzerinde duruyor. Binance Coin 400 doların altına düştü ancak şimdi 420 doların kuzeyinde işlem görüyor.

Ripple, Solana, Terra, Cardano, Avalanche ve Polkadot da artık yeşilde. Dogecoin ve Shiba Inu kırmızı renkte, ancak SHIB, Robinhood’daki bir listenin ardından dün önemli ölçüde çift haneli fiyat artışları kaydetti.

Bitcoin Cash, %13’lük bir artışla orta büyüklükteki altcoinlerin en önemli kazancı oldu. Sonuç olarak, BCH 350 dolara yakın işlem görüyor.

Kripto piyasa değeri dünün en düşük seviyesinden yaklaşık 70 milyar dolar arttı ve 1,9 trilyon dolar seviyesini geri aldı.

bitcoin Bitcoin 40 Bin Doları Geri Aldı: Bitcoin Cash %13 Arttı! 4

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
2

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin 40 Bin Doları Geri Aldı: Bitcoin Cash %13 Arttı!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!