Tether, Kusama Ağında USDT Stablecoin’i Piyasaya Sürdü

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Piyasa değeri açısından dünyanın en büyük stablecoin ihraççısı olan Tether, USDT stabilcoin’i için yeni bir hamle yaptı. Tether’in USDT stabilcoin’i Polkadot’un Kusama ağında piyasaya sürüldü. Böylece Kusama, USDT’nin mevcut olduğu en son ağ olarak karşımıza çıkıyor. Bunun yanında Tether’in USDT stabilcoin’i; Ethereum, TRON, Algorand ve EOS’u içeren bir listeye dahil olmuş oldu. 

Tether, USDT Stablecoin’i Kusama Ağında Piyasaya Sürdü

Tether, Polkadot’un Kusama ağında USDT’nin piyasaya sürüldüğünü duyurdu. Şirket, bu hareketin geliştiricilerin zincirler, topluluklar ve ağlar arasında güvenilir uygulamalar oluşturmasını sağlayacağını söyledi. 

İlginizi çekebilir: Shiba Inu, Metaverse Projesinin Sanal Arazi Satışlarını Başlattı

Polkadot geliştiricisi Parity Technologies’in halkla ilişkiler başkanı Peter Mauric, USDT’nin eklenmesinin Kusama için bir dönüm noktası olduğunu dile getirdi. Ayrıca Mauric konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

Farklı inşaatçılar ve kurumlar, arayüz oluşturdukları teknoloji yığını ve ürünler konusunda kendi tercihlerine sahipler ve kripto ekosisteminde çeşitli seçenekler için bolca yer var. Tether’in Kusama’da konuşlandırılması, piyasaya sürülen Polkadot’a özgü seçeneklerin yanı sıra, onu Polkadot ekosistemindeki inşaatçılar için kullanılabilir hale getirmenin ilgi olduğunun açık bir göstergesi.

Son olarak hatırlatmak gerekirse Tether daha önce Avalanche Blockchain ağında USDT stablecoin’i piyasaya sürmüştü.

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Tether, Kusama Ağında USDT Stablecoin’i Piyasaya Sürdü
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!