XRP, VeChain, NEAR Fiyat Analizi: 12 Nisan Salı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin 40-42 bin dolar bölgesinde kilit seviyelerin üzerine çıkamayınca 39.000 dolar seviyesine düştü. Buna göre, XRP ve VeChain, kısa vadeli tekniklerinde düşüş eğilimi gösterirken, kral para ile yüksek bir korelasyon öngörüyor.

Öte yandan, NEAR’ın 4 saatlik RSI’si orta çizginin üzerinde kapandı ve artan satın alma etkisine işaret etti.

XRP Analiz

XRP, VeChain, NEAR Fiyat Analizi: 12 Nisan Salı 4

Piyasa değeri açısından altıncı en büyük kripto, 0,00069 dolara doğru düşüşünü sürdürdü. Altcoin, 24 saatlik %6.8’in üzerinde bir devalüasyon gördü. Sonuç olarak, XRP 12 Nisan’da yedi haftanın en düşük seviyesine geriledi.

Dijital para birimi, alçalan kanalının altına düştükten sonra yükseliş eğilimlerini geçersiz kıldı. 20 EMA (kırmızı) hala güneye bakarken, herhangi bir canlanma 0,72 dolar seviyesinde direnç bulabilir.

Basın zamanında, XRP 0.0005888 dolardan işlem görüyordu. Güneye giden CMF, sıfır çizgisinin çok altında gezinirken bir satış avantajı gösterdi. Bununla birlikte,  RSI  geçen hafta daha yüksek dipler gördü ve fiyatla yukarı yönlü bir ayrışma ortaya koydu.

VeChain (VET) Analiz

analizXRP, VeChain, NEAR Fiyat Analizi: 12 Nisan Salı 5

0.07$-0.08$ aralığında bir haftalık sıkı bir aşamadan sonra, VeChain (VET) düşüş eğilimi gördü. Son altı günde değerinin yaklaşık %23.4’ünü kaybetti.

Mesleki Eğitim ve Öğretim boğaları, Şubat sonunda bir yılın en düşük seviyesine indikten sonra nihayet uzun vadeli düşüş rallisini tersine çevirmelerine yardımcı olan zemini buldu. 0.04$ seviyesinden çıkar çıkmaz, alt kanal düzeltmesinden önce %80’in üzerinde bir sıçrama gördü.

Basın zamanında, VET 0.05913 dolardan işlem görüyordu. Son düzeltmeden sonra fiyat, Bollinger Bantlarının alt bandına doğru düştü. Muhtemel bir canlanma 0,06 dolar seviyesinde direnç bulabilir.

Near Protocol (NEAR) Analiz

analizXRP, VeChain, NEAR Fiyat Analizi: 12 Nisan Salı 6

Yaşam boyu dönüm noktasından bu yana NEAR, değerinin %64’ünden fazlasını kaybetti ve 24 Şubat’ta 11 haftanın en düşük seviyesine geriledi.

NEAR, 7,6 dolarlık uzun vadeli zemine doğru dalış yaparken trend çizgisi desteğine bağlı kaldı. Sonuç olarak, altı haftalık trend çizgisi desteğine (beyaz, kesikli) tanık olmak için geri döndü. Alt, son 47 günde %120 gibi büyük bir büyüme gördü.

Basın zamanında, NEAR 16.3 dolardan işlem görüyordu. RSI, 38 puanlık destekten büyüme gördü. Son birkaç saat içinde, dengenin üzerine çıktı ve yükseliş kenarını onayladı. Ayrıca, AO, sıfır çizgisine yaklaşan daha kısa yeşil çubuklar gördüğü için artan satın alma etkisine karşılık geldi.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
3

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
XRP, VeChain, NEAR Fiyat Analizi: 12 Nisan Salı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!