Solana, EOS, Tezos Fiyat Analizi: 12 Nisan Salı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto piyasası, son iki gün içinde büyük bir satış dalgası gördü. Bitcoin yaklaşık %10 düşüşle 43,3 bin dolardan 39,8 bin dolara düştü ve Solana ve Tezos da benzer kayıplar kaydetti. Solana, 136 dolarlık düşüş testinden bu yana kısa vadeli bir düşüş trendinde. EOS ve Tezos da daha kısa zaman dilimlerinde düşüş eğilimindeydi. Yine de, keskin bir düşüşün ertesi günü bazen satın alma fırsatları sunar.

Solana (SOL) Analiz

Solana, EOS, Tezos Fiyat Analizi: 12 Nisan Salı 4

SOL geçen hafta düşüş trendindeydi ve yazı yazılırken 100$ bölgesinde işlem görüyordu. 98-100$ alanı geçmişte destek işlevi gördü ve SOL bu alandan bir sıçrama görebilir.

RSI 31.15’teydi ve güçlü bir düşüş momentumu gösterdi. OBV de satış baskısının alıcılardan çok daha güçlü olduğunu göstermek için son on gün içinde düşüş eğilimindeydi. 108 dolara doğru bir sıçrama meydana gelebilir. 105-108 dolarlık alan, satış baskısının bir kez daha yoğunlaştığını görebilir.

EOS Analiz

analizSolana, EOS, Tezos Fiyat Analizi: 12 Nisan Salı 5

EOS, pazardaki yoğun satış hacmiyle birlikte son günlerde güçlü bir düşüş ivmesi de sergiledi. A/R çizgisi geçtiğimiz birkaç gün içinde yana doğru hareket ederken, Muhteşem Osilatör sıfır çizgisinin altındaydı. Bu, 2,3 dolara doğru bir sıçramaya işaret edebilir.

EOS’un 2.34$’dan 3.06$’a düşmesine dayalı olarak çizilen Fibonacci uzatma seviyeleri (sarı), %27,2 ve %61,8 uzatma seviyelerinin 2,15$ ve 1,9$ seviyelerinde olduğunu gösterdi.

2,15 doların altında kapanan başka bir seans, büyük olasılıkla EOS’un 1,9 dolara düştüğünü görecektir.

Tezos (XTZ) Analiz

analizSolana, EOS, Tezos Fiyat Analizi: 12 Nisan Salı 6

RSI ve saatlik grafikteki fiyat hareketi düşüş eğilimi gösterdi. CVD ayrıca satın alma baskısının satış baskısından çok az daha güçlü olduğunu göstermek için pozitif bölgeye tırmandı.

3,1-3,17 dolarlık alan (kırmızı kutu), bir XTZ sıçramasına karşı direnç oluşturabilir. Güneyde, 2.84-2.9 dolarlık alan destek sunabilir. Dolayısıyla bu alanlar önümüzdeki günlerde alım ve satım fırsatları olabilir.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
3

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Solana, EOS, Tezos Fiyat Analizi: 12 Nisan Salı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!