Varlık Yöneticisi Investcorp, Blockchain Fonu Oluşturuyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Blockchain teknolojisinin gelişme kaydetmesi ile birlikte bu alandaki yatırımlar da beraberinde artış gösteriyor. Bu kez Orta Doğu’nun en büyük alternatif varlık yöneticisi Investcorp Holdings, Blockchain altyapısı, borsalar, DeFi gibi alanlarda çalışan şirketlere yatırım yapmak üzere bir fon oluşturuyor.

Investcorp Holdings‘den Blockchain Fonu

Varlık yöneticisi Investcorp Holdings‘in başlatacağı fon, yatırımcıların Blockchain ekosisteminin hızlı ilerlemesine erken tanıtım yapmalarını sağlayacak. Öncelikle yine Blockchain altyapısı, platformlar ve borsalar, merkezi olmayan finans (DeFi) ve bilgi analitiği ile karşılaştırılabilir olması gerekiyor.

İlginizi çekebilir: Coinbase Hindistan’da UPI Ödemelerini Devre Dışı Bıraktı

Investcorp’un Abu Dabi ofisinden yönetilecek olan Fon, küresel olarak dağıtılacak ve Blockchain teknolojisi tarafından yönlendirilen bir sonraki dijital evrime öncülük eden şirketlere yapılan yatırımlara odaklanacak.

Investcorp CEO’su Hazem Ben-Gacem fon ile ilgili olarak şunları söyledi:

Disiplinli ve kanıtlanmış yaklaşımımızla desteklenen müşterilerimize yenilikçi ve cesur yatırım fikirleri sunmak, son kırk yılda başarımızın önemli bir unsuru olmuştur. Teknoloji yatırımında güçlü bir geçmişe sahibiz ve bu hızla büyüyen teknoloji alanında kurumsal uzmanlığımızı ve küresel erişimimizi sağlayacağız.

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Varlık Yöneticisi Investcorp, Blockchain Fonu Oluşturuyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!