Tenis Şampiyonu Serena Williams, Bitcoin’i Öve Öve Bitiremedi!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

23 kez Grand Slam şampiyonu olan Serena Williams, Bitcoin’in 21 milyon adet sınırlı arzı nedeniyle mükemmel bir yatırım aracı olduğunu açıkladı.

Serena Williams’tan Bitcoin’e Övgü!

Tüm zamanların en başarılı tenisçilerinden biri olan Serena Williams, kadınlar ve renkli insanlar için Bitcoin‘e finansal erişimi genişletmek için Block Inc’in para transferi hizmeti sağlayıcısı Cash App ile ortaklık kurdu. Ünlü Tenisçi lider kripto para birimini “çok güçlü bir yatırım” ve “sektörde lider” diyerek övdü.

Kısa bir süre önce Miami’de gerçekleşen Bitcoin 2022 konferansında Jack Dorsey liderliğindeki firma – Block – yaptığı açıklamadaWilliams ile işbirliğini duyurdu. Başarılı tenisçi, girişimin kadınlara ve beyaz olmayan insanlara Bitcoin fırsatlarına ek erişim sağlayacağına dair düşüncelerini dile getirdi ve şöyle devam etti;

Kadınlar ve beyaz olmayan insanlar için Bitcoin’e finansal erişimi artırmak çok önemlidir.

Ayrıca Amerikalı atlet, kendisini en popüler kripto para birimi olan Bitcoin‘in güçlü bir destekçisi olarak konumlandırdı. 23 kez Grand Slam kazananına göre BTC’nin en değerli yönü, 21 milyon adetlik sınırlı miktarı olması.

Serena Williams’Tan Bitcoin’E Övgü!

Kripto dünyası sürekli gelişirken, Williams, Bitcoin’in bu ilerlemenin ön saflarında yer aldığını vurguladı ve sözlerine şöyle devam etti:

Bitcoin’in ilgi çekici yönü, sınırlı bir arz olacağıdır. Bu şekilde karar veriyorum: Tamam, bu tüm kripto para birimleri için harika bir yatırım fırsatı. Kripto para endüstrisinde çok şey oluyor ve Bitcoin’in hepsinin merkezinde olduğuna inanıyorum.

Serena Williams, Bayc’ye KatıldıSerena Williams, Bayc’ye Katıldı

Serena Williams, BAYC’ye Katıldı

Ocak ayında tenis efsanesi kripto para sektörü ile bir kez daha karşılaştı. Öyle ki Williams o sırada bir Bored Ape NFT satın aldı ve NFT dünyasına girdi. Williams, Twitter profil resmini satın aldığı pembe bir Maymun olarak güncellerken, dijital koleksiyonun kendisine eşi Alexis Ohanian tarafından verildiği ve gönderisinin altına yazdığı ortaya çıktı:

Önce SerenaPunk’u aldım ve şimdi istediğin pembe maymunu alıyorum. Şu andan itibaren sana sadece NFT hediye edeceğimi biliyorsun, değil mi?

Pop divası Madonna, Kanadalı müzisyen Justin Bieber ve futbolcu Neymar geçmişte Bored Ape NFT satın alan ünlüler arasında yer alıyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  Twitter, Telegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Haber Kaynağı coinnewstr.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Tenis Şampiyonu Serena Williams, Bitcoin’i Öve Öve Bitiremedi!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!