Ethereum, ATOM, Tron, ETC Fiyat Analizi: 11 Nisan Pazartesi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Analizler ve grafiklere bakıldığında son satış çılgınlığına rağmen, Ethereum boğaları 3.100 dolarlık desteği korurken, kral alt 4 saatlik RSI’da kademeli iyileştirmeler gösterdi. Benzer şekilde, Cosmos alıcıları devam eden satışlarını durdurmak için 25-26 dolar aralığında geldi.

Öte yandan Tron, ETC Kontrol Noktasının altına düşerken, 4 saatlik zaman diliminde EMA’larının ölüm geçişine tanık oldu. 

Ethereum (ETH) Analiz

Ethereum, ATOM, Tron, ETC Fiyat Analizi: 11 Nisan Pazartesi 5

Düşüş evresi sırasında, ayılar bu seviyeyi anında dirence çevirirken, ETH çok önemli 3.500 $ işaretini kaybetti. Düşüş rallisi, ETH’nin Ocak ayının sonlarında birkaç ayın en düşük seviyesine düştüğü için değerinin yarısından fazlasını kaybetmesine neden oldu.

O zamandan beri, alt değer son 11 haftada yaklaşık %47 arttı. Son zamanlarda, ETH 3.500 dolarlık dirençten yukarı kanalda bir düşüş gördü. 3,100 dolarlık destek sağlam durduğundan, alt 4 saatlik grafiğinde bir Dikdörtgende (sarı) kısa bir süre konsolide oldu.

Basın zamanında, ETH 3.052.7 dolardan işlem görüyordu. Aşırı satım işaretinin tersine çevrilmesinin ardından düşüş eğilimindeki RSI, yukarı kanalda geri döndü. 37 desteğinin altındaki herhangi bir kapanış, daha fazla geri çekilmeye yol açabilir.

Cosmos (ATOM) Analiz

analizEthereum, ATOM, Tron, ETC Fiyat Analizi: 11 Nisan Pazartesi 6

ATOM, beş haftadan fazla bir süredir 25$-34$ arasında bir salınım aralığı buldu. Son satış aşaması, ATOM’un 11 Nisan’da bir ayın en düşük seviyesine dokunana kadar değerinin yaklaşık %22’sini (3 Nisan’dan itibaren) kaybetmesine neden oldu.

Kısa süre sonra, boğalar 25-26 dolar aralığında devreye girdi. Bundan sonra, 20 EMA (kırmızı) boğalar için acil bir engel olacaktır. Basın zamanında, ATOM 25.39 dolardan işlem görüyordu. Süper Trend  kırmızı bölgede olmaya devam etti ve düşüş eğilimini destekledi.

Tron (TRX) Analiz

analizEthereum, ATOM, Tron, ETC Fiyat Analizi: 11 Nisan Pazartesi 7

Ocak ayının en düşük seviyesinden bu yana, boğalar %78.6 Fibonacci direnci ile kısa ömürlü olan kademeli bir toparlanmayı destekledi. Ayrıca, %61.8 Fibonacci seviyesi, 0,05 $ tabanından yukarı yönlü toparlanma girişimlerinde bazı problemler ortaya çıkardı. 

Sonuç olarak, ayılar 11 haftalık trend çizgisi desteğini kırdı ve dirence çevirdi. Ayrıca, 20 EMA  (kırmızı) ve  50 EMA, 200 EMA’nın (yeşil) altına düştü. Böylece 4 saatlik grafiğinde bir ölüm haçı ortaya çıkıyor.

Basın zamanında, TRX 0.05934 dolardan işlem gördü. RSI’nin  24 seviyesinden son toparlanması, fiyatla yükseliş yönünde bir sapma öngördü. Böylece olası bir canlanma %38,2 seviyesinin yakınında dirençle karşılaşabilir.

Ethereum Classic (ETC) Analiz

analizEthereum, ATOM, Tron, ETC Fiyat Analizi: 11 Nisan Pazartesi 8

ETC, Kasım ayı zirvelerinden değerinin %66’sından fazlasını kaybetti ve 22 Ocak’ta dokuz ayın en düşük seviyesine ulaştı. O zamandan beri, altcoin son üç ayda agresif bir %87.8 iyileşme gördü. 

Sonuç olarak, 29 Mart’ta dört ayın en yüksek seviyesine ulaştı. O zamandan beri satıcılar, ETC’yi  Kontrol Noktasının (kırmızı) altına iten bir aşağı kanal düzeltmesini kışkırttı. Basın zamanında, ETC 37.9 dolardan işlem görüyordu. CMF sıfır çizgisinin altında sallandı ve bir düşüş kenarı ortaya çıkardı. Ancak son düşüşle birlikte, osilatör kuzeye bakarken fiyatla birlikte gizli bir yükseliş ayrışması gördü.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
4

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ethereum, ATOM, Tron, ETC Fiyat Analizi: 11 Nisan Pazartesi
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!