Coinbase Hindistan’da UPI Ödemelerini Devre Dışı Bıraktı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Küresel kripto borsalarından Coinbase, Hindistan pazarına girişinden birkaç gün sonra UPI ödemelerini durdurdu. Hindistanlı kullanıcılar Birleşik Ödemeler Arayüzü (UPI) desteğini an itibarıyla kullanamıyor.

Economic Times’da yer alan habere göre 7 Nisan’da Hindistan’da hizmete başlayan Coinbase, bugün Coinbase, mobil uygulamasında “Bu ödeme yöntemiyle yapılan satın alma işlemleri geçici olarak yapılamıyor. Lütfen başka bir ödeme yöntemi deneyin. Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz.” mesajını kullanıcılarla paylaştı.

Coinbase Hindistan’da UPI Ödemeleri İle İlgili Açıklama Yaptı

Ticaret hacmine göre ABD‘deki en büyük kripto para borsası olan Coinbase’in, 7 Nisan’daki Hindistan lansmanından sonra aynı gün Ulusal Ödemeler Kurumu (NPCI)’dan yapılan açıklamada, “UPI kullanan herhangi bir kripto borsasının farkında değiliz” dendi.

İlginizi çekebilir: Kripto Para Dünyasında Bu Hafta Neler Yaşandı? (3-10 Nisan)

Habere göre, Coinbase, kullanıcıların UPI kullanarak kripto para satın almalarına izin vereceğini söyledikten sonra Hindistan NPCI’dan dikkatini çekmiş olabilir.

Bir cep telefonu aracılığıyla bankalar arası işlemleri kolaylaştırmak için NPCI tarafından geliştirilen gerçek zamanlı bir ödeme sistemi olan UPI için Coinbase “NPCI’nın, kripto para borsaları tarafından UPI kullanımına ilişkin yayınladığı son açıklamanın farkındayız. Yerel beklentiler ve endüstri normlarıyla uyumlu olduğumuzdan emin olmak için NPCI ve diğer ilgili makamlarla birlikte çalışmaya kararlıyız.” açıklamasını yaptı.

Bu arada, Economic Times, Hindistan’da kripto para birimi işlemleri için en çok kullanılan e-cüzdanlardan biri olan MobiKwik‘in de düzenleyici belirsizlik nedeniyle hizmeti durdurduğunu bildirdi.

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Coinbase Hindistan’da UPI Ödemelerini Devre Dışı Bıraktı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!