ABD Hazine Bakanı Janet Yellen, Bugün Merakla Beklenen Kripto Varlıklar Hakkında Konuşması Bekleniyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ABD Hazine Bakanı Janet Yellen, bugün merakla beklenen kripto varlıklar Hakkında konuşması Bekleniyor.  Bugün ABD Hazine Bakanı Janet Yellen kripto varlıklarını tartışacak.

Bugün Yellen, Amerikan Üniversitesi’ndeki kripto para varlıkları hakkında konuşacak. The Block, konuyla ilgili bilgisi olan kişilerle yaptığı görüşmelerden yola çıkarak Yellen’ın konuyu ilk kez derinlemesine ele alması beklenen konuşmasında tartışabileceği olası temaların bir listesini hazırladı.

Yellen‘ın konuşmasının çoğunlukla mevcut yasal yükümlülüklere odaklanması bekleniyor: “Birçok durumda, düzenleyicilerin bu hedefleri desteklemek için kullanabilecekleri yetkileri vardır ve Hazine bu çabaları desteklemektedir. Boşluklar olduğu ölçüde, potansiyel düzenleyici eylemlerin ve yasal değişikliklerin değerlendirilmesi de dahil olmak üzere politika önerilerinde bulunacağız.”

Öte yandan Yellen’ın stabilcoinlerden bahsetmesi pek olası değil. Ancak saklama ve vergi raporlamasına odaklanabileceği belirtiliyor: “Müşteri varlıklarını elinde bulunduran firmalar, bu varlıkların kaybolmamasını, çalınmamasını veya müşterinin izni olmadan kullanılmamasını sağlamalıdır. Ve vergi mükellefleri, gelirlerini IRS’ye bildirmek için ihtiyaç duydukları bilgilere sahip olmaları için hisse senedi ve tahvil işlemleri için aldıkları dijital varlık işlemlerinde aynı türde vergi raporlaması almalıdır.”

Yellen’ın ayrıca ödeme hızı, maliyet ve katılım gibi alanlarda Hazine’nin inovasyona verdiği desteği vurgulaması bekleniyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  Twitter, Telegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Haber Kaynağı coinnewstr.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
ABD Hazine Bakanı Janet Yellen, Bugün Merakla Beklenen Kripto Varlıklar Hakkında Konuşması Bekleniyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!