Merakla Beklenen Bitcoin 2022 Etkinliği Bugün Başlıyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Uzun zamandır merakla beklenen gün sonunda geldi. Bugün Bitcoin tarihindeki en büyük etkinlik olması beklenen Bitcoin 2022 Miami’de gerçekleşecek. Bitcoin 2022 etkinliği 6, 7 ve 9 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek ve bugün saat 16.00’da başlayacak. İlk üç gün konferanslar ve sayısız etkinlikle geçecekken, son gün konserlerle dolu olacak.

Bitcoin 2022 Etkinliği Başlıyor!

Tören boyunca tüm gözler bir sonraki duyurularda olacak. Konuşmacılar arasında El Salvador Başkanı Nayib Bukele dışında MicroStrategy CEO’su Michael Saylor, PayPal’ın kurucusu Peter Thiel, tanınmış psikolog Jordan Peterson, Ark Invest CEO’su Cathie Wood ve tenis efsanesi Serena Williams yer alıyor.

Bitcoin 2022 Etkinliği

Bitcoin’de fiyatı etkileyebilecek olası olaylar nedeniyle Bitcoin 2022 yakından takip edilecek. Geçen yıl El Salvador’un 2021’de Bitcoin’i resmi para birimi olarak kabul edebileceği iddia edilmişti. Bunun gibi başka bir sürpriz duyuru olup olmayacağını görmek ilginç olacak.

İkinci gün olan Perşembe gününün bu açıdan özellikle önemli olduğu söyleniyor. Cash App’in isim sponsoru olduğu ve dünyanın her yerinden binlerce kişinin katılacağı Bitcoin 2022’ye sektördeki büyük şirketler de destek veriyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  Twitter, Telegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Haber Kaynağı coinnewstr.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Merakla Beklenen Bitcoin 2022 Etkinliği Bugün Başlıyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!