Bitcoin Madencisi Marathon, Karbon Nötr Olmak İçin Yeni Tesislere Taşınıyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kuzey Amerika’nın en büyük madencilik şirketlerinden biri olan Marathon Digital Holdings, Mart 2022’de toplamda 436,1 tane bitcoin (BTC) üretti.

Marathon Digital Holdings tarafından yapılan açıklamaya göre şirketin 2022’nin birinci çeyreği boyunca ürettiği toplam BTC miktarı, 1.258,6 oldu.

Şirket böylece 2021’in birinci çeyreğindeki performansının üstüne yüzde 556; 2021’in dördüncü çeyreğindeki performansının üstüne yüzde 15 koymuş oldu.

Şubat ayına kıyasla yüzde 21 oranında daha fazla bitcoin üreten Marathon, rezervinde toplamda 9.373,6 tane bitcoin tutuyor.

Mart ayında Bitmain’den 5.600 tane S19 ASIC teslimatı alan şirket, madencilik amacıyla kullandığı cihazların sayısını 36.830’a, hash oranını ise 3,9EH/s’ye çıkardı.

Şirket, ayrıca yaptığı başka bir açıklamada Hardin’deki tesisinde kullandığı minerları, çevre bakımından daha sürdürülebilir olan yeni tesislere taşımaya başlayacağını duyurdu.

Marathon’un CEO’su Fred Thiel, bu kararı alma gerekçelerini açıklarken, “Marathon olarak, 2022’nin sonuna gelindiğinde tamamen karbon nötr bir şekilde madencilik yapıyor olmak istiyoruz.” dedi.

Bitcoin Madencisi Marathon, Karbon Nötr Olmak İçin Yeni Tesislere Taşınıyor isimli makale Selim Kuşçu tarafından hazırlanmış ve koinbulteni.comda yayınlanmıştır.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin Madencisi Marathon, Karbon Nötr Olmak İçin Yeni Tesislere Taşınıyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!