FTX token, MANA, SAND, Axie Infinity Fiyat Analizi: 06 Nisan Çarşamba

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yazı ilk olarak Kripto Para Piyasa sayfasında yayınlanmıştır.

Analizlerde Bitcoin’in 4 saatlik 20/50 EMA’sının altına düşmesiyle, FTX tokeni yukarı kanalını bozdu. Ancak OBV okumaları hala yükseliş umutlarını canlı tuttu. 

Ayrıca MANA, SAND ve Axie Infinity, kısa vadeli tekniklerinde satış avantajını ortaya çıkardı. 4 saatlik RSI’ları aşırı satım işaretinin yakınındayken, kendilerini olası bir canlanma için konumlandırdılar.

FTX Token (FTT) Analiz

FTX token, MANA, SAND, Axie Infinity Fiyat Analizi: 06 Nisan Çarşamba 5

Yükselen bir kanalda (sarı) kontrolsüz bir ay süren rallinin ardından FTT, 50 dolarda yavaşlama işaretleri gösterdi. En son boğa rallisi, alt fiyatın 24 Ocak’ta altı ayın en düşük seviyesine ulaşmasının ardından başladı.

50 dolar seviyesindeki uzun vadeli direnç sağlam dururken, 20 EMA (kırmızı), kısa vadeli eğilim düşüş eğilimi gösterdiği için 50 EMA’nın (camgöbeği) altına düştü.

Basın zamanında, FTT son 24 saatte %5,24 düşüşle 47,77 dolar civarında işlem gördü. Son düşüşe rağmen, OBV  son iki gün içinde daha yüksek dipler kaydetti ve fiyatla yükseliş eğilimi gösterdi. Böylece, 47 dolarlık destek, ayıların fethetmesi için önemli bir engel oldu.

MANA Analiz

AnalizFTX token, MANA, SAND, Axie Infinity Fiyat Analizi: 06 Nisan Çarşamba 6

22 Ocak’ta 11 haftanın en düşük seviyesine dokunduğundan beri alt, 9 Şubat’a kadar şaşırtıcı bir şekilde %107.4’lük bir yatırım getirisi gördü. Ardından, uzun vadeli trend çizgisi desteğini (beyaz, kesikli) test etmek için düştü.

Geçtiğimiz birkaç gün içinde MANA, trend çizgisi desteğinde bir tampon bulmak için düşmeden önce 2,7 doları yeniden test etmek için büyüdü. Ayrıca  Supertrend, satıcıların lehine dönerken kırmızı bölgede kalmaya devam etti.

Basın zamanında, MANA 2,5 dolar dolar işlem görüyordu. RSI  aşağı kanalda düşüşünü sürdürdü. Buradan ani bir toparlanma 39 seviyesinde direnç bulabilir.

The Sandbox (SAND) Analiz

AnalizFTX token, MANA, SAND, Axie Infinity Fiyat Analizi: 06 Nisan Çarşamba 7

Önceki yükseliş trendi, altcoin 3.6 dolarlık direnci dürttüğü için olağanüstü kazançlar gördü. Ayılar artan bir ivme kazandıkça, yükselen kamasından (beyaz) beklenen bir bozulmaya yol açan bir satış başlattılar.

Basın zamanında, SAND 3,2 dolar civarında işlem görüyordu. RSI’ın son dönemde yaşadığı gerileme, orta hat desteğini kaybetmesine neden oldu. Ancak aşırı satım bölgesine yaklaştıkça, boğalar şimdi kısa vadeli bir geri kazanımı tetiklemeye istekli olacaklardı.

Axie Infinity (AXS) Analiz

AnalizFTX token, MANA, SAND, Axie Infinity Fiyat Analizi: 06 Nisan Çarşamba 8

Önceki düzeltme aşaması (ATH’sinden) %74.4’lük bir kayba tanık oldu. Sonuç olarak, AXS 24 Şubat’ta altı ayın en düşük seviyesine ulaştı.

Bu serpinti sırasında, altcoin kritik 80 $ işaretini kaybederken, boğalar 42 $ tabanını sağlam tuttu. Sonuç olarak, AXS o zamandan beri kademeli bir iyileşme sürecindedir. Son ralli, bu ayın başına kadar şaşırtıcı kazanımlar gördü. Son birkaç gün içinde, AXS düşen bir takozla değer kaybetti.

Basın zamanında, AXS 58.385 dolar civarında işlem görüyordu. RSI aşırı satım bölgesine ulaştı ve  kendisini kısa vadeli bir canlanma için konumlandırdı. MACD,  histogramı ve çizgileri sıfır çizgisinin altına düşerken düşüş eğilimi gösteriyordu.

FTX token, MANA, SAND, Axie Infinity Fiyat Analizi: 06 Nisan Çarşamba
Kripto Analisti Waves (WAVES), Apecoin (APE) ve Bir Altcoin İçin Görülen Derin Düzeltmeler İçin Uyardı!
Bitcoin 44K Dolara Düşerken Kripto Piyasaları 100 Milyar Dolar Kaybetti!
Bitcoin: Gelecek Hafta Gerçekleşecek Olan Yarılanma Olayından Beklenebilecekler!
Solana, IOTA, Convex Finance Fiyat Analizi: 05 Nisan Salı

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Daha fazla okumak için FTX token, MANA, SAND, Axie Infinity Fiyat Analizi: 06 Nisan Çarşamba ziyaret edebilirsiniz.

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
FTX token, MANA, SAND, Axie Infinity Fiyat Analizi: 06 Nisan Çarşamba
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!