Solana, IOTA, Convex Finance Fiyat Analizi: 05 Nisan Salı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yazı ilk olarak Kripto Para Piyasa sayfasında yayınlanmıştır.

Analizler incelendiğinde Solana ve IOTA, son birkaç gün içinde büyük miktarda işlem hacmi göstermedi ve yazı yazılırken henüz bir satın alma fırsatı sunmadı. Ancak, eğilimleri yükseliş gösterdi. Convex Finance de grafiklerde güçlü bir şekilde yükselişe geçti.

Solana (SOL) Analiz

Solana, IOTA, Convex Finance Fiyat Analizi: 05 Nisan Salı 4

Hacim Profili Görünür Aralığı, Kontrol Noktasının 136 $ olduğunu ve gerçekten de bu alanın son birkaç gün içinde bir direnç bölgesi olarak hareket ettiğini gösterdi. Ocak ayının başlarında da bu alan (kırmızı kutu) destek sundu, dolayısıyla tarihi bir önemi var.

Ayrıca, VPVR’de 122 dolardan (camgöbeği kutusu) başka bir yüksek hacimli düğüm tespit edildi. Dolayısıyla kısa vadede bu iki alan SOL’un alınıp satılabileceği yerlerdir. Fibonacci geri çekilme seviyeleri ayrıca 122-125 dolar arasında bir satın alma alanı olarak işaretlemek için bir miktar izdiham verdi.

RSI ve Müthiş Osilatör nötr bir ivme gösterdi, bu da birkaç saat sonra bir fırsatı değerlendirmeden önce sabrın gerekli olduğu anlamına geliyordu.

IOTA Analiz

AnalizSolana, IOTA, Convex Finance Fiyat Analizi: 05 Nisan Salı 5

IOTA, 0,83 ABD doları alanında (camgöbeği kutusu) bir yükseliş emri bloğuna sahiptir. Son on gün içinde fiyat bu bölgede dirençle karşılaştı ve ardından talebe döndü. Bu nedenle, bu alandaki başka bir test, kısa vadeli bir satın alma fırsatı sunabilir.

21 ve 55 dönemlik SMA’lar birkaç gün önce düşüş eğilimi gösterirken, RSI da nötr 50’nin altına düştü. Bu düşüş momentumu gösterdi. CVD, IOTA için ne alıcılar ne de satıcılar lehine eğilmedi.

Convex Finance (CVX) Analiz

AnalizSolana, IOTA, Convex Finance Fiyat Analizi: 05 Nisan Salı 6

Geçen hafta 27.77 $ ‘dan 39.88 $’ a olan dürtü hareketi, Fibonacci geri çekilme ve uzatma seviyelerini çizmek için kullanıldı. Ayrıca 35.9$, 39.4$ ve 43.1$’lık yatay destek ve direnç seviyeleri de önümüzdeki birkaç gün içinde CVX için önemli seviyeler.

RSI, nötr 50’nin üzerine çıkarak 58.36’da dururken, MACD de yükselişteki yükseliş momentumunu belirtmek için sıfır çizgisinin üzerinde bir yükseliş geçişi oluşturdu. OBV aynı zamanda bir geri çekilme gördü, aynı zamanda CVX 35 dolara düştü ve bir kez daha yükseldi. Bu nedenle, 39 $ ve 43 $’a doğru bir hareket mümkün göründü.

Solana, IOTA, Convex Finance Fiyat Analizi: 05 Nisan Salı
FTT, Coachella’nın Ortaklığının Arkasında Bir Trend Dönüşü Sinyali Veriyor Olabilir mi?
Bitcoin (BTC) Ortaya Çıkarken Zilliqa (ZIL) ve MANA İçin Büyük Ralli Görünüyor!
Bitcoin Fiyat Analizi: BTC, 45K Doların Altına Düştükten Sonra Yükselmeye Hazır mı?
Kripto Stratejistine Göre İşte Bitcoin Patlamasını 58.000 Dolara Çıkaracak Şeyler!

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Daha fazla okumak için Solana, IOTA, Convex Finance Fiyat Analizi: 05 Nisan Salı ziyaret edebilirsiniz.

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Solana, IOTA, Convex Finance Fiyat Analizi: 05 Nisan Salı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!