Kripto Stratejisti, Bitcoin (BTC), XRP ve Yeni Ralliler için Bir Ek Altcoin Seti Öngörüyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yazı ilk olarak Kripto Para Piyasa sayfasında yayınlanmıştır.

Yakından takip edilen bir kripto stratejisti, Bitcoin (BTC), XRP ve bir altcoinin hafta sonu bazı piyasa türbülansına rağmen yükseliş ivmesini sürdüreceğine inandığını söyledi.

Credible, 320.200 Twitter takipçisine Bitcoin’in yükseliş trendine devam etmeden önce 42.000 $ seviyesine geri çekildiğini gördüğünü söyledi.

“Bu son haftalık kapanışla, çok önemli bir seviyeyi geri aldık. Yüksek zaman diliminde bu seviyenin üstünde veya altında kapattığımız son dört kez, birkaç hafta içinde aralığın karşı ucuna geçtik. Bu sefer de aynısını bekliyoruz – 40.000$’lık düşük bir yeniden test ve yükselişin devamı.”

Kripto Stratejisti, Bitcoin (BTC), XRP ve Yeni Ralliler için Bir Ek Altcoin Seti Öngörüyor! 4

Credible’ın grafiğine bakıldığında, kripto stratejisti, kısa geri çekilme sona erdiğinde Bitcoin rallisinin 50.000 doların üzerinde olacağını tahmin ediyor.

Stratejistin listesindeki bir diğer kripto para ise XRP, sekizinci en büyük kripto varlığın yukarı yönlü bir düşük kurulum oluşturmasının ardından 1,00 doların üzerinde bir ralli için hazırlanıyor olduğunu söylüyor.

“Beklenenden biraz daha uzun sürüyor ama yine de yolda. Daha yüksek düşük koymak ve taşlama. Daha düşük bir zaman dilimi oynaklığı görebiliriz, ancak daha yüksek seviyemizi düşük tuttuğumuzu ve buradan yukarı devam ettiğimizi düşünüyorum.”

Bitcoin Kripto Stratejisti, Bitcoin (BTC), XRP ve Yeni Ralliler için Bir Ek Altcoin Seti Öngörüyor! 5

Credible’ın grafiğine dayanarak, XRP’nin önce 1.01 dolara, sonra 1.50 dolara yükseleceğini tahmin ediyor.

Credible’ın radarındaki son kripto para, ödemeler için oluşturulmuş bir kripto para birimi olan Litecoin’dir (LTC). Credible’a göre Litecoin’in grafiği, kısa sürede %600’ün üzerinde patlayan düşük değerli bir altcoin olan Zilliqa’nın (ZIL) piyasa yapısını andırıyor.

“ZIL iki haftada yaklaşık 6 kat arttı ve LTC teknik açıdan benzer şekilde hazırlanıyor gibi görünüyor… Bu sonraki adım eğlenceli olacak.”

Bitcoin

Kripto Stratejisti, Bitcoin (BTC), XRP ve Yeni Ralliler için Bir Ek Altcoin Seti Öngörüyor!
Cardano Fiyat Analizi: ADA Kritik Dirençte Başarısız Oldu, İşte İzlenecek Seviye!
Bitcoin 46 Bin Doları Korurken Terra (LUNA) %9 Yükselerek Tüm Zamanların En Yüksek Seviyesine Çıktı!
XRP, Zilliqa, Dogecoin, Polkadot Fiyat Analizi: 03 Nisan Pazar
Reef Finance Fiyat Tahmini – REEF Fiyatı Yakında 0,05$’ı Bulacak mı?

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Daha fazla okumak için Kripto Stratejisti, Bitcoin (BTC), XRP ve Yeni Ralliler için Bir Ek Altcoin Seti Öngörüyor! ziyaret edebilirsiniz.

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Kripto Stratejisti, Bitcoin (BTC), XRP ve Yeni Ralliler için Bir Ek Altcoin Seti Öngörüyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!