IOTA Fiyat Tahmini – MIOTA Fiyatı Yakında 2 Dolara Çıkacak mı?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yazı ilk olarak Kripto Para Piyasa sayfasında yayınlanmıştır.

IOTA (MIOTA), dağıtık defter teknolojisini  temelden yeniden tasarlayan  akıllı bir sözleşme platformudur. Sonuç olarak, ağ, herhangi bir ücret ödemeden güvenli bir veri ve değer alışverişi sağlayabildi. Ayrıca, IOTA teknolojisi, düşük kaynak gereksinimleri ve kurcalamaya karşı korumalı veri güvenliği ile Nesnelerin İnterneti (IoT) ile uyumlu olacak şekilde oluşturulmuştur.

IOTA, teknolojisi ile ilgili olarak, IoT ekosistemindeki bağlı cihazlar arasındaki farklı işlemleri yürütmek için geliştirilmiş dağıtılmış bir defter haline gelir. Ayrıca IOTA, Tangle teknolojisini kullanarak Bitcoin’in karşılaştığı  performans ve ölçeklenebilirlik gibi zorlukları çözmeyi hedefliyor. Tangle’ın bu teknolojisi, her yeni işlemin önceki iki işlemi onayladığı bir düğüm sistemi görevi görür.

Bu MIOTA fiyat analizi ve fiyat tahmininde, MIOTA’nın 2$’a ulaşıp ulaşmayacağının performansına bir göz atıyoruz. Ancak ondan önce, IOTA (MIOTA) ve kripto pazarındaki mevcut konumu hakkında daha fazla bilgi edelim.

IOTA (MIOTA) Nedir?

MIOTA, blockchain teknolojisine dayalı bir kripto para ağıdır  . 2015 yılında Sergey Ivancheglo, David Sontesbo, Serguei Popov ve Dominik Schiener tarafından kurulmuştur.

Ayrıca, IOTA ağı, yaklaşan sanayi devriminde merkezi bir rol oynamaya çalışıyor. IOTA, özellikle insan ve makine ekonomilerini birbirine bağlarken makineler arasında ekonomik ilişkiler kurmayı planlıyor.

Kripto para birimi açısından, ağın kendi yerel kripto para birimi vardır: MIOTA. Bu kripto para, ağ içindeki tüm işlem ücretlerini ödemek için kullanılır. Ayrıca MIOTA, tüm topluluk katılımcıları için bir ödül olarak da kullanılmaktadır.

IOTA (MIOTA) Mevcut Piyasa Durumu

Bu IOTA fiyat analizini yazarken, MIOTA, 24 saatlik işlem hacmi 98.589.409 $ ile 0.91 $’dan işlem görüyor. MIOTA’nın fiyatı son 24 saatte %5,61 arttı.

Ayrıca, MIOTA’nın mevcut dolaşımdaki 2.78B MIOTA kaynağı vardır. MIOTA ile ilgilenen tüccarlar ve yatırımcılar için Binance, Bitfinex, Kucoin, OKEx, FTX, Huobi Global ve Gate.io gibi borsalarda kripto ticareti. Tabii ki, bunlar kriptonun listelendiği birçok borsadan sadece birkaçı.

Şimdi, 2022 için bu MIOTA teknik analizinin bir sonraki bölümüne geçelim.

IOTA (MIOTA) Fiyat Analizi 2022

Şu anda IOTA, CoinGecko’da 59. sırada yer alıyor. Ancak MIOTA blok zincirindeki en son güncellemeler, gelişmeler ve değişiklikler, kripto para birimi fiyatının daha da yükselmesine yardımcı olacak mı? Bu MIOTA fiyat tahmini makalesindeki grafiklere geçelim.

IOTA Fiyat Tahmini – MIOTA Fiyatı Yakında 2 Dolara Çıkacak mı? 5

Keltner kanalı, mum çubuklarının üstündeki veya altındaki oynaklığı ölçerek trend yönlerini belirlemek için kullanılan bir teknik analiz göstergesidir. IOTA/USDT için Keltner Kanalı sinyallerinden, fiyat neredeyse kanalın tepesinde kırılmaya başladığı için MIOTA fiyatının birkaç gün boyunca yükselişini sürdürebileceğini çıkarabiliriz. Bununla birlikte, uzun vadede, Bitcoin ve Ethereum gibi en iyi kripto para birimleri son yükseliş koşusundan zaten düşüşe geçtiğinden fiyat yükselişe geçebilir.

kriptoparapiyasa Tm0s000vIOTA Fiyat Tahmini – MIOTA Fiyatı Yakında 2 Dolara Çıkacak mı? 6

William Timsah göstergesi, ticaret sinyallerini çıkarmak için üç hareketli ortalamadaki yumuşak değişiklikleri kullanan bir teknik analiz aracıdır. Yukarıdaki IOTA (MIOTA) tablosundaki mavi, kırmızı ve yeşil renkli eğriler sırasıyla çeneyi, dişleri ve dudakları temsil etmektedir. Çene, yukarıdaki grafikte son mum çubuğunun altında olduğundan, IOTA’nın fiyatı yükselişini sürdürebilir.

IOTAIOTA Fiyat Tahmini – MIOTA Fiyatı Yakında 2 Dolara Çıkacak mı? 7

Yukarıdaki tablodan 200-MA, 100-MA’nın üzerindedir, bu da uzun vadeli yatırımcıların kazanacağı anlamına gelir. Bununla birlikte, iki hareketli ortalama arasındaki fark büyük olduğundan ve 100-MA son mum çubuklarına yakın olduğundan, yakında bir düşüş eğilimi olabilir.

IOTA (MIOTA) Fiyat Tahmini

Aşağıdaki tablo, IOTA’nın son birkaç gün içinde harika bir performans gösterdiğini gösteriyor. Üstelik son 7 günde MIOTA fiyatı %17,1’in üzerinde. Bu eğilim devam ederse, MIOTA boğalarla birlikte çalışabilir, 1,03 dolarlık direnç1 seviyesini geçebilir ve 2022 için yükseliş sinyali olan direnç3 seviyesinde 1,78 dolara ulaşabilir.

IOTAIOTA Fiyat Tahmini – MIOTA Fiyatı Yakında 2 Dolara Çıkacak mı? 8

Tersine, yatırımcılar kriptoya karşı çıkarsa, ayılar devralabilir ve MIOTA’yı yükseliş pozisyonundan alabilir. Daha basit bir ifadeyle, MIOTA’nın fiyatı düşüş sinyali olan yaklaşık 0,65 dolara düşebilir.

Bu arada, 2022 için uzun vadeli MIOTA fiyat tahminimiz yükseliş gösteriyor. CoinMarketCap’e göre mevcut tüm zamanların en yüksek seviyesini (ATH) yaklaşık 5,69 dolardan geçme olasılığı yüksek. Ancak bu, ancak daha önceki birçok psikolojik direnci kırarsa gerçekleşecektir.

IOTA (MIOTA) Fiyat Tahmini 2022

Bu yükseliş eğilimi devam ederse, MIOTA 2022’nin sonunda 1,78 dolara ulaşacak. Ayrıca 2022’nin ilk yarısı 1,22 dolara kadar hızlı bir büyüme gösterecek. Ardından yükseliş yavaşlayacak, ancak büyük düşüşler beklenmiyor. Yaklaşan ortaklıklar ve 2 dolara ulaşan gelişmeler fiyat açısından oldukça iyimser ancak yakın gelecek için şüphesiz mümkün.

IOTA (MIOTA) Fiyat Tahmini 2023

IOTA destek seviyesini uzun vadeli hareketli ortalama olan 200-MA civarında tutarsa, alıcılar bir sonraki saldırı görevini 5 $ ile hayati seviyede oluşturmak için yeterli zamana ve istikrara sahip olacak, bu da düşüşü değil, tutarlı bir şekilde oynamasını sağlayacaktır.

IOTA (MIOTA) Fiyat Tahmini 2024

Platformun son güncellemeleri, gelişmeleri, IOTA fiyat tahmini ve yeni proje tahminlerine göre, IOTA yatırımcıları 2024 civarında birçok ortaklık ve entegrasyon bekleyebilirler. fiyat yükselip 10$ civarına ulaşabileceğinden en iyi yatırım.

IOTA (MIOTA) Fiyat Tahmini 2025

Önümüzdeki dört yıl içinde MIOTA fiyatları 25 dolara kadar çıkabilir. Ancak bu seviyeye ulaşmak MIOTA için o kadar da zor olmadı çünkü alım veya satım emirleri için ek orta, kısa vadeli ve uzun vadeli fiyat hedefleri bulunabilir. Bu, MIOTA’nın tahmine göre önümüzdeki dört yıl içinde yakında yeni bir ATH’ye ulaşma olasılığının yüksek olduğunu gösteriyor.

IOTA (MIOTA) Fiyat Tahmini 2026

Önümüzdeki beş yıl içinde MIOTA fiyatları 60 dolara kadar çıkabilir. Ancak bu seviyeye ulaşmak MIOTA için o kadar da zor olmadı çünkü alım veya satım emirleri için ek orta, kısa vadeli ve uzun vadeli fiyat hedefleri bulunabilir. Bu, MIOTA’nın tahmine göre önümüzdeki beş yıl içinde yakında yeni bir ATH’ye ulaşma olasılığının yüksek olduğunu gösteriyor.

IOTA Fiyat Tahmini – MIOTA Fiyatı Yakında 2 Dolara Çıkacak mı?
Solana Tabanlı Altcoin, Proje Crypto Giant ile Ortaklık Kurarken Bir Ayda %20.000 Patladı!
Litecoin, Zilliqa, ApeCoin Fiyat Analizi: 31 Mart Perşembe
AAVE’nin Patlaması Bir Boğa Tuzağı Mı?
Hangi Yeni Cardano (ADA) Verileri Bize Balina Aktivitesi Hakkında Bilgi Veriyor?

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Daha fazla okumak için IOTA Fiyat Tahmini – MIOTA Fiyatı Yakında 2 Dolara Çıkacak mı? ziyaret edebilirsiniz.

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
IOTA Fiyat Tahmini – MIOTA Fiyatı Yakında 2 Dolara Çıkacak mı?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!