ABD Hazine Bakanı Yellen’den, Kripto Para Açıklaması!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ABD hazine bakanı Yellen’den, kripto para açıklaması. Bir CNBC yayını sırasında ABD Hazine Bakanı Janet Yellen kripto para birimi hakkında yorum yaptı. Yellen, kripto para birimlerinin popülaritesinin önemli ölçüde arttığını ve onlar hakkında çekinceleri olduğunu belirtti.

ABD Hazine Bakanı Yellen’den, Kripto Para Açıklaması!

Yellen, şunları söyledi: “Kripto paralarla ilgili endişelerim finansal istikrar, yatırımcı koruması ve yasadışı kullanım gibi konular. Bu konularda soru işaretlerim var. Fakat kriptodan sağlanan faydalar da var. Özellikle ödeme sistemleri ve yenilikler konusunda.”

 

 

"I have a little bit of skepticism," says @SecYellen on #crypto. "On the other hand there are benefits from crypto and we recognize innovation in the payment systems can be a healthy thing," pic.twitter.com/7N1SYxICwq

— Squawk Box (@SquawkCNBC) March 25, 2022

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  Twitter, Telegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

ABD Hazine Bakanı Yellen’den, Kripto Para Açıklaması! yazısı ilk önce Coin News Türkiye üzerinde ortaya çıktı.

Haber Kaynağı coinnewstr.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
ABD Hazine Bakanı Yellen’den, Kripto Para Açıklaması!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!