Florida Valisinden Bitcoin Açıklaması!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Florida Valisinden Bitcoin açıklaması.Florida, Amerika Birleşik Devletleri’nde vergi ödemeleri için kripto para birimini kabul eden ilk eyalet olma yolunda ilerliyor. Vali Ron DeSantis, devletin Bitcoin’i kabul etmek için çalıştığını belirtti.

Florida Valisinden Bitcoin Açıklaması

Vali Wesley Chapel’de düzenlediği basın toplantısında şunları söyledi: “Bir işletme Florida’ya kripto ile ödeme yapmak istiyorsa, bunu kabul etmenin yollarını bulmaya çalışacağız”

Geçen ay Florida Valisi Rick Scott’a kripto para birimlerinin eyalet vergileri ödemesine izin verilmesini önerdik. Ayrıca blockchain teknolojisini denemek için bir para belirlemeyi önerdi.

2024’te potansiyel bir Cumhuriyetçi başkan adayı olan DeSantis, Başkan Joe Biden’in bu ayın başlarında kripto endüstrisini destekleme hareketini eleştirdi. Bitcoin gibi merkezi olmayan bir dijital para birimi ile doların dijitalleştirilmesi veya merkezi olarak kontrol edilen bir dijital para birimine dönüştürülmesi arasında temel bir ayrım olduğunu açıkladı.

Bu ayın başlarında Colorado, Amerika Birleşik Devletleri’nde vergi ödemesi olarak kripto para birimini kabul eden ilk eyalet oldu. Haziran ayında yasa yürürlüğe girecek.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  Twitter, Telegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Florida Valisinden Bitcoin Açıklaması! yazısı ilk önce Coin News Türkiye üzerinde ortaya çıktı.

Haber Kaynağı coinnewstr.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Florida Valisinden Bitcoin Açıklaması!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!