Animoca Brands, Web3 büyüme planlarında sosyal medya devlerini hedef alıyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Animoca Brands Kurucu Ortağı ve Başkanı Yat Siu, şirketinin internetin bir açık metaverse’e dönüşme sürecini hızlandırmak için diğer şirketlere Web3’e yol göstermeye devam edeceğini açıkladı.

Animoca Brands Kurucu Ortağı ve Başkanı Yat Siu, şirketinin internetin bir açık metaverse’e dönüşme sürecini hızlandırmak için diğer şirketlere Web3’e yol göstermeye devam edeceğini açıkladı.

Siu, büyük merkezi Web2 şirketleri tarafından domine edilen kapalı olanlara kıyasla açık bir metaverse konseptini uzun süredir savunuyor. Siu’nun söyleminin temelinde, merkeziyetsiz Web3 platformları ve NFT gibi teknolojilerin kullanıcılara çevrimiçi veri ve içerikleri konusunda mülkiyet haklarını koruma şansı vermesi bulunuyor.

Siu, son açıklamalarını Avustralya Blockchain Haftası’nın üçüncü gününde yaptı. NFT destekçisi, konuşma sırasında NFT koleksiyonu BAYC’nin gerçek değeri, Web2’nin sınırlamaları ve Animoca’nın sürekli büyüyen şirket ve yatırım portföyüyle ilgili konuştu.

Also, I just chatted with @ysiu and @ajamesbragg in the same week. What. A. Buzz. @BTCMarkets @BlockchainAUS @animocabrands #BlockchainWeek2022 https://t.co/HoVFOAlIQ4

— Caroline Bowler (@CaroBowler) March 23, 2022

Animoca Brands’ın yol haritası sorulan Siu, şirketin açık metaverse oluşturma hedefinde hala “çok erken” aşamada olduğunu, fakat bu alanda büyük merkezi şirketlerin hakimiyet kurma riski nedeniyle süreci hızlandırmanın önemli olduğunu vurguladı.

Siu, çoğunun iş modellerinin kullanıcı verilerini parasallaştırmaya dayanması nedeniyle, merkeziyetsiz ve açık Web3 hareketinin gerçekleşmesini istemeyen büyük şirketler konusunda uyardı.

“Bunun gerçekleşmesini istemeyen çok büyük merkezi organizasyonlar var, çünkü paralarını bizim verilerimizden kazanıyorlar. Onların bakış açısına göre veri, bizim sahip olmamız gereken bir mülk değil. Veri, onların sahip olması gereken bir mülk ve manipülasyon yapabilirler çünkü tüm iş modeli böyle oluşturulmuş. Bizim bakış açımıza göre endişeli olması gerekenler onlar.”

Siu’ya göre merkezi metaverse şirketlerine karşı çıkmanın en iyi yollarından biri, Web3’e bir tür “küresel ticaret çerçevesine” dönüşüne kadar olabildiğince çok kişiyi çekmek:

“Eğer çoğunluğumuz yalnızca kapalı bir metaverse’te veya tamamen kapalı bir sistemde var olmayı kabul edersek, o zaman onların kurallarına göre yaşamak zorunda kalırız. Ve ağ etkisini kontrol ve manipüle ettiklerinden dolayı, bunu kırmak zor olacak.”

Why #NFTs are the Foundation of the #OpenMetaverse? In case you missed @pgbiz London 2022 in February, here is the recap from the session with Animoca Brands co-founder & executive chairman @ysiu.
Available on YouTube: https://t.co/LPvr5HqT1m pic.twitter.com/RTDf46Ozb9

— Animoca Brands (@animocabrands) March 21, 2022

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Animoca Brands, Web3 büyüme planlarında sosyal medya devlerini hedef alıyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!