Goldman Sachs’dan Bitcoin Tarihinde Büyük Adım!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CNBC’ye göre Goldman Sachs, Galaxy Digital ile ilk tezgah üstü Bitcoin işlemini gerçekleştirdi. Goldman Sachs, işlemi gerçekleştiren ilk ABD bankası olurken, daha sonra bunun nakit ödemeli bir Bitcoin opsiyon işlemi olduğu bildirildi.


Goldman’ın bir varlık sınıfı olarak kripto para birimine olan güveni, ticaretinde belirgindir.
Endüstri olgunlaştıkça son aylarda çok daha fazla kurumsal oyuncu bitcoin pazarına girdi.
Son yıllarda, birçok Wall Street devi, Goldman Sachs dahil olmak üzere kripto para birimlerini benimsedi. Coinnewstr.com olarak detayları sizler için hazırlamışken gelin konuyu birlikte inceleyelim…

Goldman Sachs, tezgah üstü piyasada (OTC) Bitcoin (BTC) ticareti yapan ilk büyük banka oldu!

Goldman Sachs, kripto para birimlerini baş döndürücü bir hızla benimsemeye devam ediyor. CNBC’ye göre, Pazartesi günü Amerikan yatırım bankası, tezgah üstü kripto para birimi ticareti yapan ilk büyük ABD bankası oldu. Goldman personeline göre Goldman, Mike Novogratz liderliğindeki kripto-yerli bir yatırım bankacılığı şirketi olan Galaxy Digital ile Bitcoin opsiyonlarını takas etti.

Goldman, özel bir ticaret masası kurarak, şirketin ilk Bitcoin ile ilgili ürünlerini ortaya çıkararak ve Ethereum destekli bir Web3 olasılığı hakkında derinlemesine bilgi vererek kripto para teknolojisinin geleceğine inandığını açıkça ortaya koydu. Goldman daha önce CME Group’ta Bitcoin vadeli işlemleri yapmış olsa da, müşterilerin piyasaya doğrudan erişmesine hiçbir zaman izin vermemişti. CNBC’ye göre, Galaxy Digital’in tezgah üstü işlemleri CME’de işlem yapmaktan daha riskli.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  Twitter, Telegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Goldman Sachs’dan Bitcoin Tarihinde Büyük Adım! yazısı ilk önce Coin News Türkiye üzerinde ortaya çıktı.

Haber Kaynağı coinnewstr.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Goldman Sachs’dan Bitcoin Tarihinde Büyük Adım!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!