Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Web 3.0 Ve Metaverse Açıklamaları

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara ATO Congresium’da AK Parti’nin uzun zamandır beklenen metaverse çalıştayı kapsamında ev sahipliği yaptığı “Forum Metaverse” etkinliğinin bugün açılışında yaptığı konuşmada Web 3.0, metaverse ve geleceği hakkında kritik açıklamalarda bulundu. bu teknolojiler.

AK Parti’den Metaverse’ye İlk Adımı

AK Parti Genel Başkanı ve Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Bilgi ve İletişim Teknolojileri Başkanlığı’nın ev sahipliğinde Ankara Ticaret Odası Congresium’da düzenlenen “Forum Metaverse” programına katıldı. Erdoğan etkinliğin başlangıcında yaptığı açılış konuşmalarında metaverse, Web 3.0 ve dijital dünya ile ilgili açıklamalarda bulundu. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmasından bazı önemli noktalar:

“Bugün burada dijital teknolojilerin nevruzu, dijital teknolojilerin yeni bir safhası diyebileceğimiz Web 3.0 ve onunla bağlantılı en popüler mecra olan metaverse hakkında konuşmak, tartışmak, tespit ve tekliflerimizi paylaşmak üzere bir aradayız. ”

Erdoğan Konuşmasında Web3.0 Ve Metaverse’ye değindi:

 ” Meta projeler, çok daha büyük ve daha kapsamlı bir teknik gelişme olan Web 3.0’ın parçası olan birçok kanaldan sadece biridir. Metaverse ve benzeri mecralar belki torunlarımızı da aşıp onların çocuklarının hayat biçimlerinin ayrılmaz bir parçası olacak. ”

Başkana göre, dijital dünyalar, karşılığını vermesi zaman alacak büyük altyapı yatırımlarını gerektiriyor. Erdoğan, dijital kültür konusuna atıfta bulunarak, “Web 3.0 ve metaverse gibi gelişmeler dijital kültüre daha fazla odaklanmamız gerektiğini gösteriyor” dedi.

                                                                                                                                                                               Erdoğan’dan Dijital Seferberlik Çağrısı

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasının sonunda Türkiye’nin kendi Silikon Vadisi’ni yaratma potansiyeline sahip olduğuna inandığını belirterek, önümüzdeki yılları “Dijital Mobilizasyon Çağı” ilan etti.

“Önümüzdeki dönemi dijital seferberlik dönemi ilan ediyorum. Toplantımızın sloganı beni çok mutlu etti: ‘Gelecek, onu tasarlayana aittir’. Bu ifadeyi çok isabetli buluyorum. Forum metaverse’ün başarılı geçmesini diliyor, toplantının düzenlenmesinde emeği geçen herkese şahsım ve milletim adına teşekkür ediyorum. ”

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  Twitter, Telegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Web 3.0 Ve Metaverse Açıklamaları yazısı ilk önce Coin News Türkiye üzerinde ortaya çıktı.

Haber Kaynağı coinnewstr.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Web 3.0 Ve Metaverse Açıklamaları
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!