Coinbase, cüzdanına Solana ağını ekledi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Coinbase, SOL ve Solana tabanlı tokenler için cüzdan desteği ekledi.

ABD’nin önde gelen kripto borsası Coinbase, Solana (SOL) ve Solana tokenleri (SPL) ekosistemi için cüzdanına destek ekledi.

Kripto borsası, Ethereum’a kıyasla daha düşük ücretli alternatifler arayan yatırımcıların geçtiğimiz 12 ay boyunca Solana’ya ilgisinin oldukça büyüdüğüne değinerek ağa eklediği desteğin temel nedenini açıkladı.

Bu gelişme, şirketin kullanıcılara cüzdanlarını web tarayıcısı uzantısıyla direkt olarak yönetebilmelerini sağlayan ‘Coinbase Pay’i başlatmasından sadece birkaç gün sonra gerçekleşti.

Cuma günü yayımlanan bir blog gönderisinde firma, Coinbase cüzdanını ağ üzerindeki DApp’ler ve NFT’lerle bağlayarak Solana ile entegrasyonunu artırma planlarını özetledi.

Phantom ve Solflare gibi Solana tabanlı cüzdan kullanıcıları artık mevcut cüzdanlarını bir masaüstü tarayıcısı uzantısıyla Coinbase cüzdanına aktarabilir.

Solana ağının da eklenmesinin ardından Coinbase cüzdanı artık Ethereum, Avalanche, Polygon, BNB Chain, Bitcoin (BTC), Dogecoin (DOGE), Litecoin (LTC), Stellar Lumens ve Ripple ağlarını destekliyor. Coinbase konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

“Birçok kullanıcı ölçeklendirme açısından en iyi duruma getirilmiş, işlem süresi hızlı ve maliyeti düşük olan ağlar arıyor. Solana, geçtiğimiz yıl boyunca en hızlı büyüyen blockchainler arasında yer alıyor.”

DefiLlama’dan alınan verilere göre Solana blockchaini şu anda DeFi protokolleri arasında kilitlenmiş toplam değer (TVL) açısından 6,94 milyar dolar ile beşinci sırada yer alıyor. NFT veri toplayıcısı CryptoSlam ise geçen ay Solana’yı, 156.28 milyon dolar ile ikincil satış hacmi açısından ikinci en yüksek blockchain olarak sıraladı.

Bu yıl hararetli bir performans gösteren kripto piyasasının çoğunluğu gibi SOL fiyatı da son 30 günde yüzde 18 düştü ve yazının yazıldığı esnada 85,90 dolar seviyesinde bulunuyor. Cointelegraph’a yazılarıyla katkıda bulunan Rakesh Upadhyay, fiyat 20 günlük hareketli ortalama (86 dolar)’ın üzerine çıkarsa SOL’un 122 dolara kadar bir yükseliş trendi yakalayacağını veya aksi durumda piyasa bu bölgeyi destekleyip fiyatı üzerinde tutamazsa 66 dolara kadar bir düşüş trendi oluşacağını ifade etti.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Coinbase, cüzdanına Solana ağını ekledi
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!