Stellar Lumens, Ethereum Classic, Aave Fiyat Analizi: 15 Mart Salı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Piyasada geçen hafta yatay işlemlere rağmen, Stellar Lumens ve Ethereum Classic’in yakın vadede güçlü bir yukarı yönlü hareket için hazırlanıyor olabileceği görülüyor. Aave bir aralıkta kaldı, ancak yine de ticaret fırsatları sundu.

Stellar Lumens (XLM) Analiz

Stellar Lumens, Ethereum Classic, Aave Fiyat Analizi: 15 Mart Salı 4

Stellar Lumens son üç hafta içinde daha yüksek dipler oluşturdu ama aynı zamanda daha düşük zirveler kaydetti (beyaz). Bu tür bir sıkıştırıcı fiyat hareketi, bir yayın sarıldığını ve bir kopuşun yakın olduğunu gösterdi. Bir sonraki hareketin yönünü doğrulamak için 0.188 doların üzerinde veya 0.174 doların altında bir seansa ihtiyaç duyulacaktır.

OBV de yükseliyor, bu da satın alma baskısının sabit olduğu anlamına geliyor. Bu nedenle, bir yükseliş kırılması muhtemeldi. RSI, nötr 49.8’de kaldı ve kısa vadede üzerinde hareket edilecek herhangi bir farklılık göstermedi.

Ethereum Classic (ETC) Analiz

analizStellar Lumens, Ethereum Classic, Aave Fiyat Analizi: 15 Mart Salı 5

Ethereum Classic, ayın başından beri azalan bir kanalda (sarı) işlem görüyor. Basın zamanı itibariyle, 25.24 dolarlık destek seviyesi sağlam kaldı. Üstelik fiyat son 24 saatte (beyaz), kanalın üst sınırının hemen altında daraldı. Bu, fiyatın yukarı yönlü kırıldığını görebilir veya kanalın üst sınırında reddedilebilir ve 25,24 doların altına düşebilir.

Bununla birlikte, göstergeler henüz yapımda bir kırılma göstermedi, tarafsızlığı gösterdiler. RSI 45,6’da dururken, CMF piyasaya giriş veya çıkışta önemli bir sermaye akışı göstermedi.

Aave (AAVE) Analiz

analizStellar Lumens, Ethereum Classic, Aave Fiyat Analizi: 15 Mart Salı 6

AAVE geçen hafta 114,5 ile 121 dolar arasında işlem görüyor. Bu, gün içi tüccarlar için mükemmel ticaret fırsatları sunan en düşük ve en yüksek aralıkta diğer yönde %5.5’lik bir salınımdan biraz daha fazladır.

Fibonacci geri çekilme seviyeleri (sarı), 121 doların önemli olduğunu ve traderların yukarı doğru ivme kazanmalarını desteklemek için çevrilmesi gerektiğini gösterdi. OBV son günlerde düştü ve bu son günlerde satış baskısının daha yüksek olduğuna dair bir işaret. Müthiş Osilatör, her iki tarafı da destekleyen bir momentum göstermedi.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.



Post Views:
117

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Stellar Lumens, Ethereum Classic, Aave Fiyat Analizi: 15 Mart Salı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!