Ethereum Fiyat Analizi: Kilit Destek Hattı Arasında Kritik Kararla Karşı Karşıya ETH

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin’in son fiyat hareketiyle yüksek oranda ilişkili olan diğer birçok büyük harf gibi, Ethereum da uzun vadeli destekle işlem görüyor. Ancak yatırımcılar hala piyasaya şüpheyle bakıyor.

ABD merkezli iki önemli borsadaki Binance US ve Coinbase küçük miktarlardaki işlem hacmi göz önüne alındığında, yatırımcıların hala Federal Rezerv kararlarını beklediği görülüyor.

Destek seviyeleri: 2300$ ve 1700$

Direnç seviyeleri: 2650 $, 3000 $ ve 3600 $

Günlük Grafik

Günlük grafikte, fiyat dinamik desteğinin (sarı trend çizgisi ile işaretlenmiştir) üzerinde olmasına rağmen, düşen bir kama (mavi ile işaretlenmiştir) içinde aşağı doğru hareket etmektedir.

Bu nedenle, Ethereum bir sonraki büyük hamlesine karar vermeye yaklaşıyor gibi görünüyor. Yükseliş tarafında, fiyatın 2650 $ ‘lık direncin üzerine çıkması ve ardından kritik direnci 3000 $’dan geçmesi ve şu anda piyasaya girmekte tereddüt eden yatırımcıları teşvik etmek için daha yüksek bir zirve oluşturması gerekiyor.

Öte yandan, uzun süreli destek başarısız olursa ve ETH 2300 doların altına düşerse, muhtemelen 2 bin doların altında seviyeler oluşur.

4 Saatlik Grafik

Ethereum 4 saatlik zaman diliminde fiyat, kısa vadeli desteğinin üstünde (yeşil ile işaretlenmiştir) ve MA-50 ve MA-100 çizgilerinin altında (sarı ve beyaz ile işaretlenmiştir) işlem görmektedir.

İki seviye, fiyatın geçen hafta yükselmesini engelledi. Günlük analizde belirtildiği gibi, boğaların MA-50 ve MA-100 çizgileri arasındaki alan olan 2650 dolara bakması gerekiyor. RSI-14 düşüş trendi çizgisinin ve aynı zamanda taban çizgisinin altında, bu ayıların piyasayı kontrol ettiğini gösteriyor. Bununla birlikte, 2650 doların üzerinde bir yükseliş kırılması durumunda, RSI’nın da kırılacağı görülüyor.

ethereum

Çözüm

Grafikler bize böyle günlerde pek bir şey söylemiyor. Çok fazla hareket etmeyen yan ve ‘sıkıcı’ bir trend. Tüm gözler, faiz oranını ve Rusya-Ukrayna durumunu belirleyecek olan Federal Rezerv toplantısında.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.



Post Views:
92

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Ethereum Fiyat Analizi: Kilit Destek Hattı Arasında Kritik Kararla Karşı Karşıya ETH
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!