Eski bir hacker 7 milyar dolarlık Bitcoin sahibi olduğunu iddia etti

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gummo isimli eski bir siber korsan, yaklaşık 7 milyar dolar değerinde Bitcoin (BTC) biriktirdiğini iddia ediyor.

3,18 milyon abonesi olan Soft White Underbelly YouTube kanalıyla yaptığı röportajda verdiği demeçler inanılması güç türden.

Röportajında hacker, 30 yılı aşkın süredir bu alanda çalıştığını ve yasa dışı sebeplerle bilgisayar korsanlığı yapmaya başlayıp yetkililer tarafından yakalanmasına rağmen, eşinin desteği ve danışmanlığı sayesinde artık iyi işler yapmaya yöneldiğini söyledi.

12 Mart’ta yayımlanan bir röportajında Gummo, Bitcoin’in fiyatı 200-300 dolar civarındayken, Bitcoin madenciliği yapmak için dört süper bilgisayar kurduğunu belirtti. 2013 yılında, bir buçuk yıllık süre içinde 80 binden fazla BTC ürettiğini ifade etti.

İddiaya göre, şu ana kadar kabaca 179 bin BTC biriktirdi. İddia doğruysa, Forbes’un 2021 milyarderler listesine göre en zengin 369’uncu kişi olması muhtemel.

“Ben oldukça zenginim. Evet, canım istemezse çalışmama gerek yok. Yedi milyar dolardan fazla değerde Bitcoin sahibiyim.”

nothing will impede the simplicity & decentralized future #Bitcoin

.
:)

— Gummo (@GummoXXX) March 8, 2022

Gummo, bilgisayar korsanlığına para sahibi olma arzusuyla başlamadığını söyledi.

“Birinin büyükannesinin, siber dolandırıcılık vakasından kurtardığımı bilmek, beni her gün uyanıp çalışmaya motive eden şey” dedi.

Güncel video şu ana kadar 14 bin beğeni aldı ve çok sayıda olumlu geri bildirim varken, ilk video 144.000 beğeniye sahipti ve yorumlarda aynı duygu hakimdi.

Gummo takip röportajı hakkında yorumlar: Soft White Underbelly YouTube kanalı

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Eski bir hacker 7 milyar dolarlık Bitcoin sahibi olduğunu iddia etti
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!