Mark Zuckerberg açıkladı: Instagram’a NFT özelliği geliyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Meta CEO’su Mark Zuckerberg, video ve fotoğraf paylaşım uygulaması olan Instagram platformuna benzersiz token (NFT) seçeneklerinin eklenmesine hazırlandıklarını açıkladı.

Zuckerberg; Austin, Texas’ta South by Southwest konferansında yaptığı konuşmada, “Yakın gelecekte Instagram’a NFT’leri eklemek için çalışıyoruz” dedi. Facebook kurucusu, uygulamanın ne zaman gerçekleşeceği konusunda ayrıntı vermedi.

Platformer bülteninin yazarı Casey Newton, konferanstan attığı tweet’te, Zuckerberg’in önümüzdeki aylarda bu hedefin gerçekleşmesini umduğunu söyledi. Instagram kullanıcılarının platformda kendi NFT’lerini üretebileceklerini söyledi.

At #SXSW, Mark Zuckerberg just said that “hopefully” in the coming months you’ll be able to mint NFTs within Instagram

— Casey Newton (@CaseyNewton) March 15, 2022

Meta, NFT konusunda Cointelegraph’ın sorularına yanıt vermedi.

Geçen ekim ayında Meta, metaverse ile ilgili projelerine odaklanmak için Facebook olan adını değiştirdi. 2021’in son çeyreğine ait şirket raporları, sanal ve artırılmış gerçeklik araştırma ve geliştirme departmanı Reality Labs’in, 10 milyar doların üzerinde zarar ettiğini ortaya koydu. Adil olmak gerekirse, Meta’nın metaverse alanı henüz kullanımda değil. Haliyle kâr elde etmesi zaten mümkün değil.

Bu hamle, Meta’nın kripto ile benzeri projeler hakkındaki ilk girişimi değil. 2019’da şirket, daha sonra düzenleyici onay eksikliği ve topluluk tepkisi nedeniyle başarısız olan ABD dolarına sabitlenmiş bir stablecoin olan “Diem” olarak yeniden adlandırılan “Libra” için uzun süre uğraşmıştı.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Mark Zuckerberg açıkladı: Instagram’a NFT özelliği geliyor!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!