Bored Ape Yacht Club, Kendi Kripto Parası ApeCoin’i Duyurdu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para sektörü tüm hızıyla gelişirken daha önce pek rastlanmayan bir gelişme yaşandı. NFT dünyasının popüler NFT koleksiyonlarından olan Bored Ape Yacht Club, kendi kripto parası ApeCoin’i duyurdu. ApeCoin, web3’ün ön saflarında yer alan merkeziyetsiz bir topluluk binasını güçlendirmek için kullanılan bir ERC-20 yönetişim ve yardımcı program token’ı olarak tanımlandı.

Introducing ApeCoin ($APE), a token for culture, gaming, and commerce used to empower a decentralized community building at the forefront of web3. 🧵

— ApeCoin (@apecoin) March 16, 2022

Bored Ape Yacht Club’tan Kripto Para Projesi: ApeCoin

Resmi Bored Ape Yacht Club (BAYC) hesabının Twitter’daki bir Twitter ileti dizisinde ayrıntılı olarak açıklanan ApeCoin (APE), özel merkeziyetsiz özerk kuruluş (DAO) ve destekleyici bir proje olarak karşımıza çıkıyor. BAYC konu hakkında yaptığı paylaşımda şu detaylara yer veriyor:

“ApeCoin DAO, Ape Vakfı tarafından destekleniyor ve topluluğa blockchain oyunları ve hizmetleri oluşturma, etkinliklere ev sahipliği yapma (meta veri tabanında veya IRL’de) ve hayal edebileceğiniz her şeyle birlikte dijital ve fiziksel ürünler yaratma gücü verecek.”

Ek olarak yapılan açıklamaya göre BAYC, söz konusu token’ları dağıtmak için bir airdrop gerçekleştirilecek:

“Toplam ApeCoin arzının yüzde 62’si, bir kısmı (toplam arzın yüzde 15’i) yarın 08:30 ET’den itibaren talep edilebilecek olan ApeCoin topluluğuna tahsis edilmiştir. BoredApeYC NFT sahiplerine toplam ApeCoin arzı sağlanacaktır.”

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bored Ape Yacht Club, Kendi Kripto Parası ApeCoin’i Duyurdu
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!