Riot Blockchain: 2022 BTC Madenciliği için Konsolidasyon Yılı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin madenciliği şirketlerinden biri olan Riot Blockchain (RIOT), kısa süre önce 2022 yılına dair bir değerlendirme yaptı. Bir Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) dosyasında yer alan açıklamaya göre, şirket, stratejik büyüme girişimlerinin bir parçası olarak üstlenmeye karar verebileceği “stratejik fırsatları sürekli değerlendirdiğini” söylüyor.

Riot Blockchain: 2022 Yılı BTC Madencilik Sektörünün Konsolidasyon Yılı

Halka açık en büyük Bitcoin madencilik şirketlerinden biri olan Riot Blockchain, 2022 yılını sektör için bir konsolidasyon yılı olarak değerlendirdi. Şirketin böyle bi eğilimden potansiyel olarak faydalanması gerektiği de belirtiliyor.

FactSet’in verilerine göre, şirket, 2021 yılında gelirlerini 211,06 milyon dolardan 213,2 milyon dolara çıkardı. Ayrıca 2020 yılında 12,7 milyon dolarlık net zarar bildiren şirket, 2021’de bunu 7,9 milyon dolara indirmeyi başardı.

CoinDesk‘in haberine göre, Riot ayrıca bilançoda tutulan Bitcoin’i yüzde 353 oranında artırdı. Şirketin 2020 yılında 1.078 BTC’si bulunuyordu.

Bu arada şirket, 2022 yılındaki hash hızı hedefini de yineledi. Buradaki hedef 12,8 exahash (EH/s).

Bir karşılaştırma yapacak olursak rakibi Marathon Digital, 2023’ün başlarınsa 23,3 EH/s’lik bir hash oranına ulaşmayı beklediğini söyledi.

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Riot Blockchain: 2022 BTC Madenciliği için Konsolidasyon Yılı
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!