Bitcoin “Bart Simpson” Modelini Oluşturdu! İşte Olacaklar…

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitcoin fiyatının son toparlanması kısa sürdü ve en büyük kripto para birimi 40.000 dolar seviyesinin altına düştü. Bitcoin, bir kez daha “Bart Simpson” olarak adlandırılan geri çekilme modelini oluşturdu. Peki bu neyin habercisi? Kriptokoin.com olarak, detayları sizler için derledik, birlikte konuyu inceleyelim… Bitcoin (BTC) fiyatını ve detaylı piyasa verilerini buradan görebilirsiniz.

Bitcoin, bir kez daha “Bart Simpson” olarak adlandırılan modeli oluşturdu!

En büyük kripto para birimi olan Bitcoin, bir kez daha “Bart Simpson” olarak adlandırılan geri çekilme modelini bastı ve boğaların umutlarını boşa çıkardı. Adını tüm zamanların en başarılı animasyon dizilerindeki karakterin saç kesiminin şeklinden alan desen, ani bir fiyat artışının ardından keskin bir düşüşün gelmesiyle oluşuyor. Kripto para analisti Alex Kruger Salı günü tweet attı ve “Başka bir Bitcoin Bart modeli… Şaşırtıcı” dedi.

Bugün erken saatlerde, en büyük kripto para yaklaşık 41.800 dolara  kadar yükseldi ve saatlik grafiğinde büyük bir yeşil mum yazdırdı. Bundan kısa bir süre sonra ise eşit büyüklükte kırmızı bir mum geldi. Basın zamanında, Bitcoin 39.000 dolar seviyesinin biraz üzerinde işlem görüyor. Galaxy Digital CEO’su Mike Novogratz kısa süre önce Bitcoin’in riskten uzak piyasa duyarlılığı nedeniyle yakın gelecekte düşük performans göstermeye devam edeceğini belirtti. Ancak milyarder hala BTC’nin beş yıl içinde yarım milyon dolar değerinde olabileceğine inanıyor.

BTC ve piyasalar FED kararını bekliyor!

ABD Merkez Bankası’nın yıllardır ilk faiz artışını Çarşamba günü açıklaması bekleniyor. 25 baz puanlık bir artış pazar tarafından fiyatlanmış görünüyor, ancak her zaman sürprizlere yer var. FED, 16 Mart’ta bir sıkılaştırma döngüsü başlatmazsa, Bitcoin’e büyük bir destek sağlayacak, ancak böyle bir senaryo pek olası görünmüyor.

Şubat ayında, bankacılık devi Goldman Sachs, Fed’in 2022’de yedi kez faiz artırmak zorunda kalacağını tahmin etti. Merkez bankası, son zamanlarda 40 yılın zirvesine ulaşan kontrol dışı enflasyonu dizginlemek için büyük baskı altında. Fed’in sıkılaştırmaya yönelik agresif değişimi, teknoloji hisseleri ve Bitcoin gibi risk varlıkları için korkunç bir tablo çiziyor. 

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Kriptokoin.com’da yer alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Kriptokoin.com herhangi bir kripto para biriminin veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez veya Kriptokoin.com bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Kriptokoin.com ve sitede yer alan makalelerin yazarları yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, bu yazıdaki şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.

Uyarı: Kriptokoin.com’a ait haber içeriklerinden kaynak gösterilip, link verilerek alıntı yapılması Kriptokoin.com’un iznine tabiidir. Sitedeki hiçbir içerik izinsiz olarak kopyalanamaz, çoğaltılamaz veya herhangi bir platformda yayımlanamaz. Kriptokoin.com’a ait kod, tasarım, yazı, grafik ve diğer tüm içerikleri fikri mülkiyet hukuku ve ilgili mevzuatlara aykırı biçimde kullananlar hakkında yasal işlem başlatılacaktır..

Haber Kaynağı kriptokoin.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Bitcoin “Bart Simpson” Modelini Oluşturdu! İşte Olacaklar…
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!