Bitcoin 40 Günün En Düşük Seviyelerine Düşerken Kripto Piyasaları 80 Milyar Dolar Kaybetti!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu yazı ilk olarak Kripto Para Piyasa sayfasında yayınlanmıştır.

Kripto piyasa değeri, Bitcoin olarak 1.8 trilyon doların altına düştü ve neredeyse tüm altcoinler, yeni fiyat düşüşleri kaydetti.

40.000 doları geri alamayınca, Bitcoin başka bir darbe aldı ve bir aydan fazla bir süre içinde bir kez daha en düşük fiyat noktasına düştü. Alternatif madeni paralar da kötü durumda, Ethereum 2.800 dolara düşüyor, Solana 100 doların altına düşüyor ve diğer birçok örnek.

Bitcoin 38 Bin Dolara Düştü

Son birkaç günün birincil kripto para birimi için o kadar da iyi gitmediğini söylemek güvenli. Her şey 21 Nisan’da varlığın 43.000$’ı düşürmeyi denediği ancak yolunda gitmediği zaman başladı.

Ayıların yol açtığı müteakip reddetme, onu güneye doğru zorladı ve BTC, saat sonra 40.000 dolara düştüğünü buldu. Ancak, olumsuz fiyat gelişmeleri devam ettiği için hepsi bu kadar değildi.

Hafta sonu bildirildiği üzere, Bitcoin bir hafta içinde ikinci kez 40.000 doların altına düştü. Bu seviyenin üzerinde toparlanmaya çalıştı ama bir kez daha reddedildi.

Bu nedenle, birkaç saat önce 38.000 doların biraz üzerine düşmeden önce 39.000 dolara düştü. Bu, 15 Mart’tan bu yana en düşük fiyat etiketi oldu. Şu an itibariyle birkaç yüz doları geri aldı, ancak gün içinde hala %3’ten fazla düştü.

Sonuç olarak, piyasa değeri, gün önce 800 milyar dolara ulaştıktan sonra 730 milyar dolara düştü.

Bitcoin 40 Günün En Düşük Seviyelerine Düşerken Kripto Piyasaları 80 Milyar Dolar Kaybetti! 3

Altcoinler Koyu Kırmızı

Altcoinler, hafta sonu sakinleşmeden önce geçen haftanın sonlarında benzer bir düzeltme yaşadı. Bugün ise durum oldukça vahim, neredeyse tüm çizelgelerde kırmızı hakim.

Ethereum, gıpta ile bakılan 3.000 dolarlık çizgiyi birkaç gün önce kaybetti ve o zamandan beri geri alamıyor. Günlük ölçekte %5’lik bir düşüş, en büyük altcoini şu an itibariyle yaklaşık 2.800 dolara itti.

Binance Coin bir günde benzer bir yüzde kaybetti ve 385 dolara düştü. Solana, %6’lık bir düşüşün ardından 100 doların altında.

Ripple (%-8), Terra (%-2.5), Cardano (%-7), Polkadot (%-9), Avalanche (%-7), Dogecoin (%-7.5), Shiba Inu (%-6.5), ve CRO (-5%) da kırmızının derinliklerindedir.

Kripto piyasa değeri günde yaklaşık 80 milyar dolar düştü ve 1.8 trilyon doların altında mücadele ediyor.

Bitcoin Bitcoin 40 Günün En Düşük Seviyelerine Düşerken Kripto Piyasaları 80 Milyar Dolar Kaybetti! 4

Bitcoin 40 Günün En Düşük Seviyelerine Düşerken Kripto Piyasaları 80 Milyar Dolar Kaybetti!
Bitcoin Temel Destek Alanını Kaybetmek Üzere, 37 Bin Dolar mı Geliyor?
Chainlink, VeChain, EOS Fiyat Analizi: 24 Nisan
Shiba Inu, SHIB Burning Portal’ı Başlattı: Bu Ne Anlama Geliyor?
Cardano: ADA’nın Durumu Yatırımcıları Mutlu Edebilecek Mi?

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.

Daha fazla okumak için Bitcoin 40 Günün En Düşük Seviyelerine Düşerken Kripto Piyasaları 80 Milyar Dolar Kaybetti! ziyaret edebilirsiniz.

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Bitcoin 40 Günün En Düşük Seviyelerine Düşerken Kripto Piyasaları 80 Milyar Dolar Kaybetti!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!