SkyBridge rotayı kripto sektörüne çevirdi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

SkyBridge Capital, yönetilen varlıklarının büyük kısmını dijital varlıklara dönüştürmek üzere çalışıyor.

SkyBridge Capital, yönetilen varlıklarının büyük kısmını dijital varlıklara dönüştürmek üzere çalışıyor.

ABD’li eski siyasetçi Anthony Scaramucci tarafından 2005’te kurulan risk fonu, ilk olarak 2020 sonlarında Bitcoin’e (BTC) giriş yaptı. Diğer risk fonları, geç dönem özel teknoloji şirketleri ve gayrimenkul gibi diğer alanlarda da yatırımı bulunan şirket, toplamda 7,3 milyar dolar varlığı yönetiyor.

Skybridge, mevcut durumda 7 milyon dolarlık Bitcoin Fonu’nu da yönetiyor ve ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) spot Bitcoin borsa yatırım fonu (ETF) onaylaması için aktif olarak çalışıyor.

Bu hafta düzenlenecek yıllık SkyBridge Alternatifler Konferansı (SALT) öncesi Bloomberg’e konuşan Scaramucci, şirketin nihayetinde “lider kripto para varlık yönetim ve danışmanlık firması” olmak için kendini yeniden konumlandırdığını açıkladı.

“Pandemi sırasında tüm portföyümüzü yeniden değerlendirmemiz gerektiğine karar verdik. Pandemi öncesi ve sonrası dünya diye bir gerçeklik var ve pandemi sonrası dünya, çok daha fazla bütçe açığını ve büyümeye ilişkin belirsizliği barındırıyor.”

Scaramucci, “Kripto para piyasaları bizim için devasa büyümeyi temsil ediyor. Tabii ki dalgalanması da var, fakat üç-beş yıla gidişattan memnun olacağımızı düşünüyorum,” diye ekledi.

SkyBridge İş Geliştirme Başkanı John Darsie, şirketin kriptoya daha fazla odaklanmasının ardında, risk fonu yönetim portföyünün kredi payında yaşanan ciddi düşüşün olduğunu belirtti.

Büyüme odaklı daha güçlü varlık yönetim şirketlerine yatırım yapmak isteyen SkyBridge, şimdi ise daha fazla kripto varlık ve blockchain projesine yatırım yapmanın yollarını arıyor. Darsie, şirketin sektörle ilgili epey olumlu görüşleri olduğunu aktardı.

Yönetici, “Daha önce kredi yöneticilerine ayrılan sermayenin bir kısmını doğrudan Bitcoin ve Ethereum gibi kripto varlıklara yatırmaya, daha sonra sermayeyi Multicoin, Polychain, Pantera ve benzeri kripto varlık yönetim şirketlerine de yönlendirmeye karar verdik,” diye ekledi.

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
SkyBridge rotayı kripto sektörüne çevirdi
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!