Dev Piyasa Yapıcı Altcoin’i Güney Koreli Borsalara Taşıdı, Fiyat Yüzde 32 Yükseldi!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dev piyasa yapıcı DWF Labs’in bir altcoin’de Güney Koreli kripto para borsalarına yaptığı transferler fiyatta %32’lik yükselişi tetikledi.

On-chain analitik platformu Lookonchain Twitter üzerinden paylaştığı gönderilerde, piyasa yapıcı DWF Labs’ın Orbs (ORBS) özelinde yaptığı hamlelere yer verdi.

Yapılan paylaşımlarda ilk olarak DWF Labs’ın Güney Kore’nin en büyük kripto para borsalarından Coinone‘a 2 gün içerisinde 48 bin dolar değerinde 1,9 milyon ORB yatırdığı belirtildi. O esnada DWF Labs’in elinde 3,48 milyon dolarlık 138 milyon ORBS olduğunu ifade edilmişti.

Ancak işlemlerine devam eden DWF Labs, daha sonra bir diğer Güney Koreli kripto para borsası Bithumb’a 1,3 milyon dolar değerinde 50 milyon ORBS daha yatırdı.

Söz konusu işlemler DWF Labs’in piyasa yapıcı görevi olarak likidite sağlamak amacıyla yapılmış olabileceğini akıllara getirdi. Ancak DWF Labs birçok altcoin’e yatırım yaparak da fiyatta yükseliş ya da düşüşe yol açabiliyor.

CoinGecko verilerine göre ORBS, transferlerin ardından 0,02505 dolardan %32 yükselişle 0,03300 dolara kadar erişti. ORBS, yazım esnasında 0,0316 dolardan işlem görüyor.

Haber Kaynağı koinbulteni.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Dev Piyasa Yapıcı Altcoin’i Güney Koreli Borsalara Taşıdı, Fiyat Yüzde 32 Yükseldi!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!