“Kriptolar var olmaya devam edecek”

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milyarder yatırımcı ve risk fonu yatırımcısı Bill Ackman, FTX’te meydana gelen çöküş ve akabinde piyasada yaşanan krize rağmen, hala kriptolar konusunda pozitif düşüncelere sahip olduğunu söyledi. 

Pershing Square Capital Management şirketinin CEO’su ve kurucu ortağı olan Ackman, 20 Kasım tarihinde Twitter’da bir paylaşımda bulundu. Ackman, piyasadaki zorluklara ve kripto dolandırıcılarına rağmen “Kriptolar var olmaya devam edecek” ifadelerini kullandı.  

Amerikalı milyarder Bill Ackman, New York eyaletinin kripto merkezi haline gelmesi adına son zamanlarda düzenleyici engellerin kaldırılmasına ve hafifletilmesine ilişkin çağrılarda bulundu. Ackman, ayrıca birkaç kripto projesini de yönetiyor. 

Milyarder yatırımcı, “Uygun bir yönetim ve düzenleme ile kriptoların var olmaya devam edeceğini düşünüyorum. Kriptoların, ayrıca toplum ve küresel ekonomiye yarar sağlama potansiyeli de var” ifadelerini kullandı.  

Ne var ki, Ackman telefon ve internetin buluşuyla birlikte teknolojinin dolandırıcılığı daha kolay hale getirdiğini de belirtti ve ekledi: 

“Kriptolardaki problem, etik olmayan reklamcıların fiyatı ani yükseltip düşürmek için token oluşturmalarıdır. Aslında kripto paraların büyük bir kısmi legal işler kurmak yerine dolandırıcılık amacıyla kullanılıyor olabilir.” 

Bununla birlikte Ackman, piyasa liderlerinin düzgün bir gözetimi altında bu dolandırıcıların ortadan kaldırılabileceğini kaydetti. 

Ackman, kriptolara karşı başlarda şüphci yaklaştığını, ancak daha sonrasında endüdtriye ve teknolojiye nasıl yarar sağlayabileceğini farkettiğini belirtti ve ekledi:

“Başlarda kriptolar konusunda çok şüpheciydim. Ancak, kriptoların şimdiden fayda sağlayan işlerde ve teknolojilerde kullanılabileceğine inanmaya başladım.” 

Ackman, kripto endüstrisinde uygulanabilecek mantıklı düzenleme ve gözetimin, teknolojiyi daha da ileri taşıma konusunda büyük bir öneme sahip olduğunu belirtti. 

Öte yandan risk fonu yöneticisinin ‘tweet’i FTX‘te meydana gelen çöküşle birlikte geldi. 

Bildirilere göre, Ackman başlarda FTX’in eski CEO’sunun hatalarını üstlenmesi konusunda övgü yağdırmıştı, ancak kısa süre sonra söz konusu ‘tweet’leri sildi. 

Haber Kaynağı tr.cointelegraph.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
“Kriptolar var olmaya devam edecek”
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!