DystoPunks NFT Nedir?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Toplamda 2,077 adet dijital sanat eserinden oluşan NFT koleksiyonudur. NFXHaber olarak bu makalede DystoPunks NFT Nedir sorusuna yanıt vereceğiz. Bununla birlikte koleksiyonun fiyatına ve nasıl satın alındığına değineceğiz. Keyifli okumalar dileriz.

DystoPunks NFT Nedir?

Cyberpunk temasıyla oluşturulmuş 2,077 adet NFT’nin yer aldığı dijital sanat koleksiyonudur. Yatırımcısına sağladığı birden fazla avantaj bunlardır. Bunların başında sahiplerinin CREDS$ utility tokenini oluşturmasına yardımcı olması gelmektedir. Ek olarak koleksiyon sayesinde sahipler, Dystolab Crates’i mint edebilmektedir. Dystolab Crates, değeri şu anda 0,008 ETH olan bir NFT’dir.

DystoPunk’lar farklı mesleklere sahiptirler. Bazıları hurda toplayıcı iken bazıları mühendistir. Ek olarak tamirci veya tüccar gibi mesleklere de sahip olabilmektedirler. Bununla birlikte günlük 7 CREDS$ kazanmaktadırlar. CREDS$, Dystoverse’in yardımcı tokenidir.

Bunların dışında belirtmek gerekir ki projenin The Sandbox ile resmi bir ortaklığı bulunmaktadır. Bu ortaklık DystoPunks VX Metaverse Avatarları için yapılmıştır. Proje sahipleri, şehir inşa etmek için 6×6’lık bir araziye sahiptir.

DystoPunks NFT Fiyatı Nedir?

Koleksiyon şu anda OpenSea’de 0,35 ETH’lik taban fiyatıyla işlem görmektedir. Bununla birlikte koleksiyonun şu andaki ticaret hacmi ise 6,1 ETH’dir.

DystoPunks NFT’nin OpenSea’de 2,077 adet dijital sanat eseri bulunmaktadır. Koleksiyona ev sahipliği yapan kişi sayısı ise OpenSea verilerine göre 672’dir.

DystoPunks NFT Nasıl Alınır?

Bu koleksiyona ilgi duyan yatırımcılar, DystoPunks NFT’nin OpenSea’deki sayfasını buraya tıklayarak ziyaret edebilmektedir. Ancak koleksiyona ilgi duymakla kalmayıp koleksiyonun bir parçası olmak isteyen yatırımcıların ise yapmaları gereken bazı işlemler bulunmaktadır.

DystoPunks NFT koleksiyonunu satın almak isteyen yatırımcılar, ilk önce MetaMask gibi bir dijital kripto para cüzdanına sahip olmalıdır. Çünkü MetaMask cüzdanı, OpenSea’de alım satım yapmak için kullanılması gerekli olan cüzdanlardan biridir. Cüzdan sahibi olduktan sonra kişi, ödeme işleminde kullanmak üzere bir miktar ETH satın almalı ve bu ETH’yi kripto para cüzdanına aktarmalıdır. ETH, NFT alımlarında en çok kullanılan kripto para birimidir. Aldığı ETH’yi cüzdanına aktaran kullanıcı, son adımda ise dijital kripto para cüzdanını OpenSea’ye bağlamalıdır. Bağlantı kurulduktan sonra kullanıcı, dilediği NFT’yi seçerek satın almayı gerçekleştirebilmektedir.

Haber Kaynağı nfxhaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
DystoPunks NFT Nedir?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!