Bu Gelişmeden Sonra Dogecoin Yatırımcılarını Neler Bekliyor?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başka bir üst düzey kripto lideri olan Vitalik Buterin’in Dogecoin (DOGE) ekosisteminin bir destekçisi olduğu doğrulanmış olabilir.

Elbette dünyanın en zengin adamı Elon Musk meme tokeninin sesli bir destekçisi oldu. Ancak, Dogecoin zincirindeki yeni bir gelişme, son eklemeden sorumlu görünüyor. 

Dogecoin (DOGE)

BluePepper’a göre, DOGE’nin geliştirilmesinin arkasındaki kurum, Dogecoin-Ethereum köprüsünün 2022’nin sonundan önce faaliyete geçebileceğini açıkladı.

İlginç bir şekilde, bu DOGE’nin Ethereum (ETH) ile ilk kez ilişkilendirilmesi değil. Eylül 2021’de, DOGE’nin yaratıcısı Billy Markus, NFT köpüren bir pazarın ortasında köprü olasılığı hakkında tweet attı.

Köprünün geliştirilmesinin DOGE’nin faydasını ve talebini artırmaya yardımcı olacağını kaydetti.

BluePepper, 2017’den beri çalışmalarda olduğunu belirttiği gibi 2021, gelişimin başlangıcı değildi. DOGE-ETH köprü laboratuvarı, köprünün, Ethereum blok zincirinde mevcut protokollere erişim sağlayarak DOGE topluluğuna özen göstereceğini ekledi.

Köprü lansmanından beklenen bazı sonuçlar arasında NFT pazar yeri entegrasyonu, DeFi protokolü etkileşimleri ve akıllı sözleşme uyumluluğu yer alıyor. 

“wDoge köprüsü” olarak etiketlenen BluePepper, tasarımın dört yıl önce piyasaya sürülmesinden bu yana hiç saldırıya uğramamış WBTC’nin tasarımına benzer olduğunu da sözlerine ekledi. 

Yılın ilerleyen zamanlarında hizmete girmesi beklenen köprü ile DOGE yatırımcıları, işlemi tamamlamak için cüzi bir ücret de dahil olmak üzere DOGE’den WDOGE’ye geçebilecekler.

Ek olarak, köprü TheDogeFoundation, BluePepper ve yönetim organı olarak görev yapan diğer birkaç kişi ile daha fazla şeffaflık sağlayacaktır. Peki DOGE, gelişme kamuoyuna açıklandığından beri nereye geldi.

Basın zamanında, DOGE neredeyse 0.1 dolara yol açan rallisinin ardından 0.06 dolardan işlem görüyordu. Memecoin 23 Ağustos’un son 24 saatinde %1.35 düştü.

Ayrıca, DOGE günlük grafiği, Göreceli Güç Endeksi’nin (RSI) gösterdiği ivme nedeniyle daha fazla fiyat artışı öngörmüyor gibi görünüyor.

RSI değeri nötr 50 çizgisinin hemen altında 45.27’de dururken, satın alma momentumu DOGE’nin yükselişini sürdürmesi için yeterince sağlam olmayabilir.

Ek olarak, hacim 22 Ağustos’a göre %19,12 azaldığı için henüz yeşillik zamanı gelmemiş olabilir.

Santiment’e göre, DOGE hacmi, yazı yazılırken 355.85 milyondu.

dogecoin bu gelişmeden sonra dogecoin yatırımcılarını neler bekliyor? 3

ETH Merge yaklaşırken, köprünün canlı lansmanının ardından daha fazla dikkat çekebilir ve DOGE momentumunu olumlu yönde etkileyebilir.

Bununla birlikte, DOGE topluluğunun fiyat beklentilerine odaklanmak yerine sunulan çözüme bağlı kalması gerekebilir.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
29

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Bu Gelişmeden Sonra Dogecoin Yatırımcılarını Neler Bekliyor?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!