ABD’li Ebeveynler Okullarda Kripto Eğitimi İstiyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto ve Blockchain sektörü günden güne gelişirken diğer şirketlerin de ilgisini hızla toplamaya devam ediyor. Bu noktada yeni çalışan gücüne olan ihtiyaç da doğru orantılı olarak artıyor. Yüksek maaş ve iş rahatlığı seviyeleri ile oldukça gözde bir meslek hâline gelen bu geliştiriciler, ABD’li ailelerin de odağı olmuş durumda. Öyle ki yakın tarihli bir ankette göre ABD‘de yer alan ebeveynlerin yüzde 64’ü okullarda kripto para dersleri verilmesini istiyor.

ABD’li Ebeveynler Öğrencilere Kripto Eğitimi Verilmesi İstiyor

ABD’li ebeveynlerin ve üniversite mezunlarının üçte ikisinden fazlası, kripto dersleri veya katılımı ile öğrencilerin “ekonomimizin geleceği hakkında bilgi edinmeleri” için okullarda kripto öğretilmesi gerektiği görüşünde. Bu noktada Study.com‘un yaptığı ankete göre ankete katılanların yüzde 64’ünün yüzde 67’si, kripto para birimlerinin zorunlu eğitimin bir parçası olması gerektiğine inanıyor.

Diğer taraftan konu Blockchain, metaverse ve NFT’ler söz konusu olduğunda görüşler biraz farklı. Öyle ki katılımcıların sadece yüzde 40’ı bu konuların müfredata dahil edilmesi gerektiğine inanıyor.

İlginizi çekebilir: Uniswap Topluluğu Tartışmaları Azaltmak için Vakıf Kurdu

Son olarak ankete 884 Amerikalı ebeveyn ve 210 Amerikalı üniversite mezununun katıldığını belirtelim.  

Haber Kaynağı www.btchaber.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
ABD’li Ebeveynler Okullarda Kripto Eğitimi İstiyor
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!