22 Temmuz Kripto Fiyat Analizi: Ethereum, Ripple, Cardano, Solana ve Polygon

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ethereum (ETH) Analiz

Ethereum, Temmuz ortasından sonra harika bir ralli yaşadı, son yedi gün içinde %37.4 ve 13 Temmuz’dan bu yana %60’ın üzerinde artarak onu listemizdeki en iyi performans gösteren oldu. Bu, ETH’nin piyasa değerine göre ikinci en büyük kripto para birimi olduğu düşünüldüğünde, piyasa katılımcılarının ayı piyasasının bitip bitmediğini merak etmesine neden oluyor. Bazı spekülasyonlar ETH’nin dibini çoktan bulmuş olsa da, onu aramak için hala çok erken.

Mevcut fiyat hareketi yükselişte ve bir sonraki kilit direnç 1.720 dolarda bulunuyor. 1.400 $ ‘lık destek, alıcılar risk almak için çok istekli olduğu için yeniden test edilmedi bile. Bu, piyasa duyarlılığının bu ay değiştiğine dair bir başka yükseliş işareti. Soru şu, devam edip etmeyeceği.

İleriye bakıldığında, ETH kilit direnci 1.720 $’da test etmeye ve hatta başarılı bir kırılmayı yönetirse 2.000 $’a yükselmeye hazır. Günlük zaman dilimindeki göstergeler yükselişini sürdürüyor ve henüz aşırı uzatılmış görünmüyorlar. Bu momentum devam ederse günlük RSI yakında aşırı alım koşullarına ulaşacak, bu nedenle FOMO’ya dikkat edin.

22 Temmuz Kripto Fiyat Analizi: Ethereum, Ripple, Cardano, Solana ve Polygon 6

Ripple (XRP) Analiz

Ripple geçen hafta ETH’ye benzer bir fiyat hareketi görürken, ralli son yedi gün içinde %10,5’lik bir fiyat artışıyla daha az yoğundu. Kripto para birimi şu anda 0,38 dolarlık kritik dirençte bulunuyor. Alıcılar ilgilenmeye devam ederse, bir kopuş takip edebilir.

XRP’nin daha güçlü toparlanamamasının nedeni, fiyatın Haziran ayından bu yana bir aralıkta kalması ve makro trendin düz olduğu her durumda destekten sıçramaların daha az önemli olmasıdır. Bununla birlikte, XRP için görünüm olumlu ve göstergeler yükseliş eğilimi gösteriyor.

İleriye bakıldığında, Ripple kilit direnci 0,38 dolardan kırmaya çalışabilir, bu da daha önemli bir ralliyi, hatta belki yarım dolara doğru yol açabilir. Bu, XRP’yi yeniden gündeme getirecek ve geçmişte kaybettiği pazar payının bir kısmını geri kazanmasına izin verecektir.

analiz22 Temmuz Kripto Fiyat Analizi: Ethereum, Ripple, Cardano, Solana ve Polygon 7

Cardano (ADA) Analiz

ADA, fiyatın %15,2 arttığı son yedi gündeki güçlü performansın ardından yarım dolar değerlemeye ulaşarak XRP’den biraz daha başarılı oldu. Alıcılardan gelen bir başka baskı ile önümüzdeki birkaç gün içinde daha da yükselebilir.

Kilit direnç seviyeleri 0,55 dolar ve 0,66 dolar olarak bulunuyor. ADA bu seviyelerden kurtulmayı başarırsa, fiyat Mayıs ayından bu yana devam eden mevcut yatay trendi terk edebilir ve önemli bir ralliye girebilir.

ADA, önümüzdeki hafta kilit direnç seviyelerine meydan okuyacak gibi görünüyor. Bu nedenle, şu anda 0,45 dolarlık desteğin test edilmesi olası değildir. Göstergeler ayrıca yükseliş eğilimi veriyor ve satın alma hacmi sağlam görünüyor.

analiz22 Temmuz Kripto Fiyat Analizi: Ethereum, Ripple, Cardano, Solana ve Polygon 8

Solana (SOL) Analiz

Geçen hafta Solana, grafikte mavi ile gösterilen yükselen üçgenin üzerine çıkmak için büyük bir girişimde bulundu. Bears bunu reddetmeyi başardı, ancak SOL son yedi günde hala güçlü bir performans kaydetti ve %18 arttı.

Bu makalenin yazıldığı sırada boğalar tekrar harekete geçti ve fiyatı tekrar 44 dolarlık direncin üzerine çıkardı. Başarılı olursa, bu SOL için başka bir önemli çalışma başlatabilir.

Solana’nın tarihsel fiyat hareketine geri dönersek, alıcılar kontrolü ele alır almaz fiyat sert bir şekilde yükselmekten çekinmiyor. Kritik direnç düşerse, SOL için bir sonraki hedef 60 doların hemen altında bulunacak.

analiz22 Temmuz Kripto Fiyat Analizi: Ethereum, Ripple, Cardano, Solana ve Polygon 9

Polygon (MATIC) Analiz

MATIC, son yedi gün içinde %30 oranında artan Ethereum’u listemizdeki ilk sıra için zorluyor. Ayrıca, fiyat 31 sentte dibe vurduğundan, MATIC dün %200’ün üzerinde bir artış göstererek yaklaşık 1 dolara ulaştı. Bu etkileyici bir ralli ve piyasadaki en önemli hareketlerden biri.

Bununla birlikte, alıcıların dikkatli olması gerekiyor, çünkü ayılar aynı zamanda psikolojik bir seviye olan 1 dolarda bulunan kilit dirençte güçlü gelebilir. Daha önceki alıcılar, mevcut yükseliş momentumunu azaltabilecek kar elde etmeye karar verebilirler.

İleriye bakıldığında, MATIC rallisine devam etmek için iyi bir konumda görünüyor, ancak kilit direncin temiz bir şekilde kırılması gerekiyor. Aksi takdirde, fiyat 0,64 dolardan desteğe geri dönebilir.

analiz22 Temmuz Kripto Fiyat Analizi: Ethereum, Ripple, Cardano, Solana ve Polygon 10

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
37

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
22 Temmuz Kripto Fiyat Analizi: Ethereum, Ripple, Cardano, Solana ve Polygon
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!