Decentraland: MANA 1 Dolar Üzerine Çıkabilecek mi?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Decentraland’ın (MANA) 2$ işaretinin altına inişi, altını düşüş prangaları içinde daralttı. Alt, üç ayı aşkın bir süredir EMA şeritlerinin üzerinde bir pozisyon bulmak için mücadele ediyor.

Bu aşamada MANA, %23,6 ve %38.2 Fibonacci dirençlerinin yakınında engellerle karşılaşırken iki aşağı kanala tanık oldu. Boğaların %38.2 seviyesini yakalama şansını güçlendirmek için kurdelaların üzerinde bir kapanış bulması gerekiyordu.

MANA Günlük Grafik

Decentraland: MANA 1 Dolar Üzerine Çıkabilecek mi? 3

%38.2 Fibonacci direnci, 1.03$ bölgesindeki önceki aşağı kanal (sarı) kırılmayı bastırdı. Satış baskısı artmaya başladığında, MANA 0,78 dolarlık desteği yeniden test etmek için tekrar aşağı kanala (beyaz) düştü.

Kontrol Noktası (POC, kırmızı) 0,82 dolar bölgesindeyken, alt birim geçen ayki düşük oynaklığından kurtulamadı. Ayrıca, 20 EMA sonunda güneye bakmayı reddetti. EMA şeritlerindeki herhangi bir yükseliş geçişi, kısa vadeli iyileşme şanslarını yeniden teyit edecektir.

Fiyat hareketi, önümüzdeki seanslarda 0,87 $ seviyesinden bir geri dönüş görebilir. 20 EMA’nın üzerinde bir canlanma, alıcıların 1,03$ bölgesindeki %38,2 seviyesini yeniden test etmesine yardımcı olabilir. Herhangi bir yükseliş geçersizliği, POC bölgesine kadar daha fazla kayıplara neden olabilir.

Gerekçe

mana Decentraland: MANA 1 Dolar Üzerine Çıkabilecek mi? 4

Göreceli Güç Endeksi (RSI) nihayet yaklaşık üç hafta sonra orta çizginin üzerinde kalmayı sürdürdü. Biraz tarafsız bir resim sergilerken, endeksin güçlü bir satın alma avantajını teyit etmek için bazı iyileştirmeler göstermesi gerekiyordu.

CMF’nin kuzeye bakış eğilimleri, para hacimlerindeki son artışı yansıtıyor. Bu okuma, boğaların anında destek sağlama şansını artırdı. Ayrıca, DMI çizgileri bu göstergelerle rezonansa girerek hafif bir yükseliş eğilimi gösterdi. Ancak ADX zayıf bir yön eğilimi göstermeye devam etti.

Çözüm

Göstergeler biraz yükseliş eğilimi gösterirken, MANA kısa vadeli kazançlar görebilir. Bu durumda, potansiyel hedefler tartışıldığı gibi aynı kalacaktır.

Son olarak, altcoin, Bitcoin ile %69 ile 30 günlük bir korelasyonu paylaşıyor. Bu nedenle, kral token’ın hareketini izlemek, karlı bir bahis yapmak için faydalı olabilir.

Kripto Para Borsası Binance’de hesap açmak için tıklayın!

Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Twitter hesaplarımızı takip ederek bildirimleri açın, gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Not: Bu sitede yazılan makale içerikleri tamamen yorum ve analize dayalıdır. Hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.


Post Views:
47

Haber Kaynağı www.kriptoparapiyasa.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Decentraland: MANA 1 Dolar Üzerine Çıkabilecek mi?
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

Bir Cevap Yazın

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!