Dijital Yatırım Şirketi Grayscale, İncelenme Listesine 3 Altcoin’i Eklediğini Duyurdu!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dijital yatırım şirketi Grayscale, incelenme listesine 3 altcoin’i eklediğini duyurdu. Düşük fiyat performansına rağmen, kripto para birimi sektörü sektörel düzeyde hızla genişliyor. Son olarak, kripto para borsası yerel varlık, metaverse ve merkeziyetsiz finans (DeFi), dijital bir yatırım firması olan Grayscale, desteklenen kripto para birimlerini listesine eklediğini açıkladı.

We’re constantly assessing the digital asset landscape. Before we commit to include an asset in one of our funds, we like to note the areas we’re exploring. This week we’re adding $APE, $CRO and $KNC to our list of assets under consideration. Learn more: https://t.co/KVHzFRFo9v

— Grayscale (@Grayscale) July 13, 2022

Grayscale APE, CRO ve KNC’yi İnceliyor

Kripto odaklı ETF’si ve ürünleri sürekli masada olan Grayscale, resmi Twitter hesabından yaptığı bir tweet ile bu kez boy gösterdi. Kuruluş, kategorisini ApeCoin (APE), Cronos (CRO) ve Kyber Network Crystal (KNC) içerecek şekilde genişlettiğini açıkladı.

Şirketin resmi Twitter hesabından gönderilen mesajda şu bilgilere yer verildi:

Dijital varlık ortamını sürekli olarak değerlendiriyoruz. Fonlarımızdan birine bir varlık eklemeyi taahhüt etmeden önce, araştırdığımız alanları not etmek isteriz. Bu hafta APE , CRO ve KNC ‘yi incelenmekte olan varlıklar listemize ekliyoruz

Ek olarak, yatırım şirketinin açıklamasında, listedeki bazı kripto para birimlerinin gelecekte yatırım varlıkları haline gelebileceği, ancak listedeki tüm kripto para birimlerinin bunu yapacağına dair bir güvence olmadığı vurgulandı. Analizin ardından, şirket tarafından bir ürün olarak kullanılan aşağıdaki kripto varlık listesi şu şekildedir:

Aave (AAVE), Amp (AMP), Algorand (ALGO), Çığ (AVAX), Temel Dikkat Simgesi (BAT), Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Cardano (ADA), Chainlink (LINK), Bileşik ( COMP), Cosmos (ATOM), Eğri (CRV), Decentraland (MANA), Ethereum (ETH), Ethereum Classic (ETC), Filecoin (FIL), Horizen (ZEN), Litecoin ( (ZEC).

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  Twitter, Telegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Haber Kaynağı coinnewstr.com

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
_z_ld_m
Üzüldüm
0
sinirlendim
Sinirlendim
0
hastaland_m
Hastalandım
0
fikrim_geldi
Fikrim Geldi
Dijital Yatırım Şirketi Grayscale, İncelenme Listesine 3 Altcoin’i Eklediğini Duyurdu!
Sorumluluk Reddi Beyanı:

KriptoPara24.com web portalında yer alan hiçbir haber öneri veya tavsiye niteliğinde değildir. Doğacak anlaşmazlıklardan KriptoPara24.com yönetimi sorumlu tutulamaz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kripto Para 24 - Kripto Para Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!